Το TikTok προσθέτει νέα εργαλεία για να μεγιστοποιήσει την προσέγγιση χρηστών του βίντεο.

Το TikTok επιδιώκει να επεκτείνει ακόμη περισσότερο την απήχησή του μέσω βελτιωμένης προσβασιμότητας, με μια σειρά νέων εργαλείων μετάφρασης και υποτίτλων για να βοηθήσει περισσότερους χρήστες να αλληλεπιδράσουν με τα πιο πρόσφατα μοντέρνα κλιπ στην εφαρμογή.

Το TikTok προσθέτει νέα εργαλεία για να μεγιστοποιήσει την προσέγγιση χρηστών του βίντεο.

Πρώτα απ 'όλα, το TikTok προσθέτει αυτόματους υπότιτλους, παρέχοντας έναν άλλο τρόπο για να προσθέσετε περιγραφές κειμένου στα κλιπ σας.

 

 

Όπως μπορείτε να δείτε, οι αυτόματες λεζάντες του TikTok θα εμφανιστούν στην κάτω αριστερή πλευρά της οθόνης, προσθέτοντας σημαντικά στην εμπειρία προβολής, ειδικά σε περιβάλλοντα εκτός ήχου.

Το TikTok πρόσθεσε μια παραλλαγή αυτόματων υπότιτλων πέρυσι, με αυτή τη νέα ενημέρωση να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τους δημιουργούς να παρέχουν υπότιτλους στα κλιπ τους.

Το TikTok προσθέτει επίσης νέες μεταφράσεις για λεζάντες και περιγραφές, οι οποίες θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους χρήστες σε όλο τον κόσμο να αλληλεπιδράσουν με περισσότερα κλιπ.


 

Όπως μπορείτε να δείτε σε αυτό το παράδειγμα, θα μπορείτε πλέον να παρέχετε μεταφρασμένο κείμενο υπότιτλων στα κλιπ σας. Επομένως, εάν θέλετε να προσεγγίσετε νέες αγορές ή να συνδεθείτε με διαφορετικά είδη κοινού, θα υπάρχουν τώρα περισσότερες επιλογές που πρέπει να εξετάσετε για να μεγιστοποιήσετε την απόδοσή σας.

Τέλος, το TikTok προσθέτει επίσης μεταφράσεις και για αυτοκόλλητα. 

 

 

Και τα δύο νέα εργαλεία μετάφρασης του TikTok αρχικά θα υποστηρίζουν Αγγλικά, Πορτογαλικά, Γερμανικά, Ινδονησιακά, Ιταλικά, Κορεάτικα, Μανδαρινικά, Ισπανικά και Τουρκικά, επομένως υπάρχει μια σειρά από επιλογές μετάφρασης που πρέπει να ληφθούν υπόψη, που θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν εντελώς νέες, παγκόσμιες τάσεις.

Είναι μια έξυπνη ενημέρωση για την εφαρμογή, η οποία συνεχίζει να επεκτείνει το κοινό της σε όλο τον κόσμο και με τόσα μοντέρνα κλιπ, αυτές οι νέες προσθήκες θα μπορούσαν να βοηθήσουν το TikTok να μεγιστοποιήσει την αξία των καλύτερων εκτελεστών του, ανεξάρτητα από το πού δημοσιεύονται.

Η TikTok λέει ότι βρίσκεται στα πρώτα στάδια της κυκλοφορίας αυτών των νέων εργαλείων, τα οποία είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα βίντεο προς το παρόν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: https://www.socialmediatoday.com/news/tiktok-adds-new-captioning-and-translation-tools-to-help-maximize-video-rea/627880/

 

 

 

 

 

 

 

Similar Posts