Το Facebook δοκιμάζει την εφαρμογή νέων ειδοποιήσεων, υπό τη μορφή ιστοριών για να αυξήσει την αλληλεπίδραση.

H ολοένα και αυξανόμενη δημοτικότητα του TikTok, οδηγεί το Facebook να εφευρίσκει νέους τρόπους αύξησης της αλληλεπίδρασης με το κοινό του.

 

Το Facebook δοκιμάζει την εφαρμογή νέων ειδοποιήσεων, υπό τη μορφή ιστοριών για να αυξήσει την αλληλ

Στα πλαίσια της συνεχόμενης εξέλιξης του και αναζήτησης νέων τρόπων αύξησης της αλληλεπίδρασης, θέτει τώρα σε λειτουργία νέες δοκιμές από την εφαρμογή νέας μορφής ειδοποιήσεων, οι οποίες σας ενημερώνουν για νέες δημοσιεύσεις που κοινοποιούνται από τις επαφές σας.

Αναλυτικότερα, επιλέγοντας την εικόνα του χρήστη-φίλου σας, σας εμφανίζει μία νέα καρτέλα που δείχνει όλα τα τελευταία Post και περιεχόμενο που έχει μεταφορτώσει.

Αυτό φυσικά εμφανίζεται στο πάνω μέρος, στην καρτέλα ειδοποιήσεων με την μορφή των νέων stories για να αυξήσουν ετσι την αφοσίωση των χρηστών.

 


Που χρησιμεύει όμως αυτό, εκτός από την μεγιστοποίηση της αλληλεπίδρασης; Η απάντηση είναι πως εμφανίζει της σημαντικότερες επαφές με προτεραιότητα και επιπλέον αποτελεί μία υπενθύμισή ότι είναι ενεργοί. 

Γενικότερα, αυτό θα μπορούσε να αυξήσει τον χρόνο παραμονής των χρηστών στην πλατφόρμα και σαν αποτέλεσμα το χρόνο που αφιερώνουν αλλά και βλέπουν περιεχόμενο και φυσικά διαφημίσεις του Facebook.

Επίσημη ανακοίνωση αν θα εφαρμοστεί σε όλους τους χρήστες δεν υπάρχει ακόμα, καθώς τώρα βρίσκεται σε δοκιμαστική φάση, οπότε αναμένουμε να το δούμε αν θα εφαρμοστεί στην πράξη και τα πραγματικά αποτελέσματα που θα φέρει στην πλατφόρμα του Facebook. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: Facebook-tests-new-stories-like-notifications-bubbles-to-boost-engagement

Similar Posts