Διαφορετικές στρατηγικές με στόχευση προσαρμοσμένων κοινών Facebook.


Εσείς χρησιμοποιείτε στις καμπάνιες του Facebook, το προσαρμοσμένο κοινό της επιλογής σας για σωστή στόχευση;

Ας όχι, ας δούμε κάποιες ενδιαφέρουσες επιλογές για πιο σωστό targeting (στοχοποίηση), των χρηστών που επισκέφτηκαν το site σας.


 

Διαφορετικές στρατηγικές με στόχευση προσαρμοσμένων κοινών Facebook.

Συγκέντρωση όλων των επισκεπτών της σελίδας σας.

Με απλά λόγια εισάγετε το κατάλληλο φίλτρο να περιλαμβάνει στην δημιουργία του κοινού, όλους τους επισκέπτες σας με μέγιστο αριθμό τις 180 ημέρες.


Δημιουργία κοινού βάσει των ενεργειών τους.

Με απλό παράδειγμα αν πραγματοποιήσει αγορά, προβολή σελίδας, προσθήκη στο καλάθι κ.α. Αυτή η επιλογή είναι ιδανική για remarketing σε μελλοντικό χρόνο.


Κοινό που επισκέφτηκε συγκεκριμένες σελίδες.

Σωστά καταλάβατε, οι συγκεκριμένες σελίδες του site σας που αφορούν συγκεκριμένες κατηγορίες. Ένας ιδανικός τρόπος για προώθηση διαφήμισης συγκεκριμένης υπηρεσίας ή προϊόντος, σε συγκεκριμένο κοινό.


Δημιουργία κοινού βάσει το χρόνο που αφιέρωσαν στο site σας.

Με απλά λόγια, επιλέγοντας τους χρήστες που παραμείνανε μεταξύ 5-25% ή για συγκεκριμένα δευτερόλεπτα, απομονώνουμε το πραγματικά αφοσιωμένο κοινό μας.


Κοινό βάσει του ποσοστού απο το βίντεο που έχει παρακολουθήσει στο site σας.

Δίνεται η δυνατότητα να συγκεντρώσετε το κοινό που εκδήλωσε πραγματικό ενδιαφέρον σε βίντεο σας, βλέποντας τουλάχιστον ένα συγκεκριμένο ποσοστό. Αυτό φυσικά δίνεται σαν επιλογή και από τις σελίδες του Facebook και του Instagram.

 

 

 

Similar Posts