9 βιογραφίες εταιρειών για Instagram επιχειρήσεις.

Θέλετε να δημιουργήσετε ή να ενημερώσετε το βιογραφικό της εταιρείας σας στο Instagram; Αναρωτιέστε τι να συμπεριλάβετε ή ποιες δυνατότητες να χρησιμοποιήσετε;

9 βιογραφίες εταιρειών για Instagram επιχειρήσεις.

Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε πώς να γράψετε το βιογραφικό Instagram για την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας εννέα βασικά στοιχεία. Θα βρείτε επίσης εξαιρετικά παραδείγματα βιογραφικών του Instagram για επιχειρήσεις. 

Γιατί η βελτιστοποίηση του βιογραφικού στο Instagram βοηθά το μάρκετινγκ σας;
Με τον σωστό συνδυασμό λειτουργιών, το βιογραφικό του Instagram μπορεί να δώσει στους τρέχοντες και στους υπάρχοντες πελάτες τις πληροφορίες που χρειάζονται και να τους καθοδηγήσει προς τα επόμενα βήματα. Ένα επιτυχημένο επιχειρηματικό βιογραφικό:

 

  1. Δείχνει στους πελάτες πού να ψωνίσουν για τα προϊόντα σας.
  2. Λέει στους υποψήφιους πελάτες πώς να επικοινωνήσουν με την ομάδα σας.
  3. Διευκρινίζει τις διευθύνσεις και τις φυσικές τοποθεσίες.
  4. Προτρέπει το κοινό να προβεί σε συγκεκριμένες ενέργειες, όπως η παραγγελία φαγητού ή η προβολή του καταστήματός σας.
  5. Οικοδομεί εμπιστοσύνη και αξιοπιστία.

Βασικά στοιχεία για ένα επιχειρηματικό βιογραφικό στο Instagram.

Είναι εύκολο να παραλείψετε το βιογραφικό σας στο Instagram ως απλώς ένα μέρος για να παρουσιάσετε την επιχείρησή σας με 150 χαρακτήρες ή λιγότερους. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ περισσότερα από αυτό. Ρίξτε μια ματιά στα βασικά στοιχεία που πρέπει να περιλαμβάνει κάθε βιογραφικό της επιχείρησης.

 

Επιλέξτε ένα όνομα χρήστη Instagram.

Συχνά είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιείτε το όνομα της επιχείρησής σας ως όνομα χρήστη στο Instagram. Εάν ακολουθήσετε αυτό τον τρόπο, οι ακόλουθοι μπορούν εύκολα να αναζητήσουν την εταιρεία σας και να βρουν τον λογαριασμό σας. Δεδομένου ότι τα ονόματα χρήστη είναι βασικά σήματα κατάταξης για αναζήτηση, επιλέξτε κάτι που θα αναζητούσαν οι πελάτες σας.

Τι γίνεται όμως αν το όνομα της επιχείρησής σας υπάρχει ήδη ή είναι μεγαλύτερο από το όριο των 30 χαρακτήρων; Εξετάστε το ενδεχόμενο να το συντομεύσετε ή να προσθέσετε περισσότερες πληροφορίες, όπως τον τύπο της επιχείρησης ή την πόλη ή την περιοχή σας.

Για παράδειγμα, το @lavish_raleigh περιλαμβάνει το όνομα και την τοποθεσία της επιχείρησης στο όνομα χρήστη της εταιρείας. Η προσθήκη της πόλης είναι ένας εύκολος τρόπος για το στούντιο σχεδιασμού να διαφοροποιηθεί και να ξεχωρίσει στην αναζήτηση.

Λάβετε υπόψη ότι το όνομα χρήστη σας μπορεί να περιλαμβάνει μόνο γράμματα, αριθμούς και σημεία στίξης, όπως κάτω παύλες και τελείες. Μπορείτε να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας, αλλά να έχετε κατά νου ότι αν το κάνετε πολύ συχνά μπορεί να μπερδέψετε τους ακόλουθούς σας.

Εισαγάγετε το όνομα της επιχείρησης στο Instagram.

Ενώ τα ονόματα χρήστη πρέπει να είναι μοναδικά, το Instagram θέτει πολύ λιγότερους περιορισμούς στα εμφανιζόμενα ονόματα. Γνωστό και ως το όνομα της επιχείρησής σας, αυτό είναι ένα εξαιρετικός τρόπός για να καταχωρίσετε το πλήρες όνομα της επιχείρησής σας ή να διευκρινίσετε τον τύπο της επιχείρησής σας.

Για παράδειγμα, η @adventuresbyjessie αναφέρει το πλήρες όνομά της και τον επιχειρηματικό της ρόλο στο εμφανιζόμενο όνομά της. Αυτό το πεδίο δίνει στον ταξιδιωτικό πράκτορα χώρο να παρέχει λεπτομέρειες που μπορεί να είναι χρήσιμες σε νέους πελάτες.
 


Τα εμφανιζόμενα ονόματα μπορούν να υποστηρίξουν ένα πολύ ευρύτερο φάσμα ειδικών, δίνοντάς σας περισσότερο χώρο για δημιουργικότητα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε emoji στο όνομα της επιχείρησής σας για να μεταφέρετε τι κάνει ο οργανισμός σας.

Επιλέξτε μια κατηγορία Instagram.

Προσθέτοντας μια κατηγορία στο βιογραφικό σας στο Instagram, μπορείτε να πείτε στους πελάτες τι κάνει η επιχείρησή σας. Εάν η επιχείρησή σας ταιριάζει απόλυτα σε μία κατηγορία—όπως Εστιατόριο ή Παντοπωλείο—η επιλογή μιας κατηγορίας είναι μια εύκολη απόφαση.

Επειδή το Instagram διαθέτει 1.000+ επιλογές κατηγορίας, περισσότερες από μία μπορεί να ισχύουν για την επιχείρησή σας. Προσπαθήστε να το σκεφτείτε από την οπτική γωνία των πελατών σας και να επιλέξετε την ετικέτα που θα ήταν πιο πιθανό να επιλέξουν. Μπορείτε να επιστρέψετε και να ενημερώσετε την κατηγορία σας ανά πάσα στιγμή.

 

Ανεβάστε μια φωτογραφία προφίλ Instagram.

Η φωτογραφία του προφίλ σας στο Instagram θα πρέπει να βοηθά τους ακόλουθους να αναγνωρίζουν την επιχείρησή σας αμέσως. Σε πολλές περιπτώσεις, το λογότυπό σας ή μια φωτογραφία της τοποθεσίας σας είναι ιδανική. Εάν είστε δημιουργός, πάροχος υπηρεσιών ή blogger, μια επαγγελματική φωτογραφία είναι γενικά μια καλύτερη επιλογή.

Για παράδειγμα, το βιογραφικό @iamunmc Instagram χρησιμοποιεί το λογότυπο της ιατρικής σχολής ως φωτογραφία προφίλ. Αυτό το λογότυπο διακρίνει εύκολα τον λογαριασμό ως επίσημο κανάλι μάρκετινγκ για το πανεπιστήμιο.

Ό,τι κι αν επιλέξετε, ανεβάστε μια φωτογραφία προφίλ τουλάχιστον 320 x 320 pixel για να βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται καθαρά. Ελέγξτε ξανά ότι το κυκλικό πλαίσιο του Instagram δεν περικόπτει κρίσιμες λεπτομέρειες από τη φωτογραφία σας.

 

Προσθήκη Επιλογών Επαγγελματικής Επαφής.

Τα προφίλ Instagram διευκολύνουν τους πιθανούς πελάτες να επικοινωνήσουν με την επιχείρησή σας. Μπορείτε να προσθέσετε πολλές επιλογές επικοινωνίας στο προφίλ σας, ώστε οι πελάτες να μπορούν να επιλέξουν την πιο βολική.

Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε μια διεύθυνση email, έναν αριθμό τηλεφώνου ή μια διεύθυνση επιχείρησης. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τις ηχητικές κλήσεις Instagram ή να συνδέσετε τον αριθμό της επιχείρησής σας στο WhatsApp.

 

Call to Action (CTA) στο Instagram.

Για ορισμένους τύπους επιχειρήσεων, το καλωσόρισμα και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενδέχεται να μην είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος εξυπηρέτησης πελατών. Ευτυχώς, το Instagram προσφέρει κουμπιά Order Food, Book Now και Reserve CTA για εστιατόρια, καφέ και παρόχους υπηρεσιών.
 

Συμπεριλάβετε στο βιογραφικό του Instagram.

Το βιογραφικό του Instagram σάς παρέχει έως και 150 χαρακτήρες για να παρουσιάσετε την επιχείρησή σας. Ουσιαστικά όλοι οι χαρακτήρες είναι επιτρεπτά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γράμματα, αριθμούς, σημεία στίξης και emoji. 

Πώς μπορείτε λοιπόν να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτόν τον περιορισμένο χώρο;
Είναι χρήσιμο να εμβαθύνετε στα βασικά. Για παράδειγμα, μπορείτε να περιγράψετε τι προσφέρει η επιχείρησή σας ή τους τύπους προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχετε. Θα μπορούσατε επίσης να αναφέρετε κοινωνικές αποδείξεις, συμπεριλαμβανομένων των βραβείων που έχετε κερδίσει ή επαινων που έχετε λάβει.


Εάν η επιχείρησή σας χρησιμοποιεί ένα επώνυμο hashtag, μπορείτε να το καταχωρήσετε στο βιογραφικό σας, ώστε οι πελάτες να μπορούν να περιηγηθούν εύκολα στο περιεχόμενό σας και σε οποιοδήποτε περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες που έχετε συλλέξει. Εάν έχετε πολλά να πείτε για την επιχείρησή σας, τα emoji και οι αλλαγές σειράς μπορούν να κάνουν το βιογραφικό σας πιο ευανάγνωστο.

Για παράδειγμα, το βιογραφικό του @thetravelingcounselor_ Instagram παραθέτει αρκετές βασικές λεπτομέρειες σχετικά με τις ειδικότητες, τις υπηρεσίες και τις μεθόδους επικοινωνίας του ταξιδιωτικού πράκτορα. Στο bio χρησιμοποιεί emoji με θέμα τα ταξίδια για να αναφέρει τις πληροφορίες και να τις διευκολύνει στην ανάγνωση.

Προσθέστε έναν σύνδεσμο Instagram Bio.

Αν και θα μπορούσατε να συνδέσετε την αρχική σας σελίδα, είναι συχνά καλύτερη ιδέα να συνδέσετε μια σελίδα προορισμού φιλική προς κινητά, σχεδιασμένη για χρήστες Instagram. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να καθοδηγήσετε τους ακόλουθους σε σχετικούς πόρους που έχετε αναφέρει στις αναρτήσεις, τα reels ή τις ιστορίες σας.

Εάν δεν θέλετε να σχεδιάσετε μόνοι σας μια σελίδα προορισμού στο Instagram, μπορείτε να επιλέξετε από πολλές εφαρμογές τρίτων που βελτιστοποιουν τη διαδικασία. Εφαρμογές όπως το Linktree σάς επιτρέπουν να προσαρμόζετε συνδέσμους που βασίζονται σε κείμενο, ενώ εφαρμογές όπως το SproutLink προσθέτουν υπερσυνδέσμους.

Για παράδειγμα, ο σύνδεσμος βιογραφικού @publicstorage οδηγεί σε μια σελίδα προορισμού Linkin.bio που παραθέτει βασικά στοιχεία. Παρακάτω, η σελίδα προορισμού αναπαράγει το Instagram του λογαριασμού, επιτρέποντας στους πελάτες να έχουν πρόσβαση σε εξωτερικούς πόρους που σχετίζονται με κάθε ανάρτηση.

Μπόνους: Στιγμιότυπα ιστορίας.

Αν και δεν αποτελεί τεχνικά μέρος του βιογραφικού στοιχείου του Instagram, η τοποθέτηση των άλμπουμ Highlight στα προφίλ είναι πλεονεκτική. Αν δημοσιεύετε ιστορίες Instagram τακτικά, τότε έχετε άλλη μια ευκαιρία να εμφανίσετε περιεχόμενο με δυνατότητα δράσης στο βιογραφικό σας. Τα highlights της ιστορίας είναι ιδανικά για να απαντήσετε σε συχνές ερωτήσεις, να παρουσιάσετε προϊόντα και υπηρεσίες ή ακόμα και να μοιραστείτε κριτικές και σεμινάρια.

Για παράδειγμα, το @squarespace υπογραμμίζει μια σειρά από ιστορίες που περιγράφουν λεπτομερώς τα χαρακτηριστικά του εργαλείου δημιουργίας ιστότοπου και δείχνουν στους οπαδούς πώς να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα. Η εταιρεία δημιουργίας ιστοτόπων υπογραμμίζει επίσης τη σειρά Ask a Freelancer, η οποία στοχεύει να βοηθήσει τους δυνητικούς πελάτες να δημιουργήσουν καλύτερους ιστότοπους.

Αναρωτιέστε πώς μπορείτε να χωρέσετε όλα αυτά τα στοιχεία στο βιογραφικό σας; Εμπνευστείτε από τις παρακάτω ιδέες του Instagram.

 

#1: Παραδείγματα βιογραφικών Instagram για ένα εστιατόριο.

Χάρη στα κουμπιά CTA του Instagram, τα εστιατόρια και οι καφετέριες έχουν πολλές επιλογές για να προσφέρουν παραγγελίες φαγητού και κρατήσεις. Τα καταστήματα που προσφέρουν ηλεκτρονικό εμπόριο μπορούν επίσης να δημιουργήσουν καταστήματα Instagram για να κάνουν την περιήγηση και την αγορά παιχνιδιών.

π.χ.Το βιογραφικό του @breadblok Instagram προσφέρει και τις δύο επιλογές. Οι ντόπιοι πελάτες μπορούν να πατήσουν το κουμπί Order Food για να παραγγείλουν ψημένα προϊόντα για παραλαβή ή παράδοση. Οι πελάτες μεγάλων αποστάσεων μπορούν να πατήσουν το κουμπί "Προβολή Καταστήματος" για να αποστέλλονται παραγγελίες σε ολόκληρη τη χώρα. Τα κυριότερες ιστορίες του αρτοποιείου παρέχουν άλλες χρήσιμες πληροφορίες, όπως περιηγήσεις στο καφέ, χαρακτηριστικά καταστημάτων λιανικής και εικόνες πίσω από τα παρασκήνια.

Αναρωτιέστε πώς μπορείτε να χωρέσετε όλα αυτά τα στοιχεία στο βιογραφικό σας; Εμπνευστείτε από τις παρακάτω βιογραφικές ιδέες του Instagram.


#2: Παραδείγματα βιογραφικού Instagram για ένα ξενοδοχείο.

Παρόλο που τα ξενοδοχεία δεν διαθέτουν τόσα ενσωματωμένα εργαλεία για την οδήγηση παραγγελιών και κρατήσεων, οι πάροχοι φιλοξενίας εξακολουθούν να έχουν μια σειρά από επιλογές για σύνδεση με πελάτες. Για ξενοδοχεία, τα τοπικά στοιχεία επικοινωνίας, τα επώνυμα hashtags και οι σελίδες προορισμού είναι απαραίτητα.

Το βιογραφικό του @southcongresshotel Instagram χρησιμοποιεί ένα συνοπτικό βιογραφικό («πχ boutique ξενοδοχείο στο Ώστιν του Τέξας») για τη βελτίωση της ορατότητας. Περιλαμβάνει επίσης ένα επώνυμο hashtag για να εμφανίζει περιεχόμενο που δημιουργείται από ξενοδοχεία και χρήστες. Το βιογραφικό συνδέεται με μια σελίδα προορισμού με ένα διαδραστικό link και επισημαίνει επίσης το κατάστημα του ξενοδοχείου.

 

#3: Παραδείγματα βιογραφικού Instagram για eshop.

Οι λειτουργίες αγορών του Instagram είναι επίσης ιδανικές για επιχειρήσεις λιανικής και ηλεκτρονικού εμπορίου. Για παράδειγμα, το βιογραφικό @ommushrooms παρουσιάζει το κατάστημα Instagram της εταιρείας, όπου οι πελάτες μπορούν να περιηγηθούν σε μια σειρά από προϊόντα μανιταριών. Η εταιρεία συνδέεται επίσης με μια σελίδα προορισμού που επισημαίνει συνταγές, μερικές από τις οποίες εμφανίζονται στα highlights της ιστορίας.

Το βιογραφικό @omsom στο Instagram χρησιμοποιεί τα καταστήματα Instagram για την πώληση προϊόντων ηλεκτρονικού εμπορίου και αξιοποιεί μια σελίδα προορισμού για να κάνει τις αναρτήσεις διαδραστικές.Στο βιογραφικό χρησιμοποιεί κορυφαίες στιγμές για να δείξει πώς να χρησιμοποιείτε τα ορεκτικά γεύματος της μάρκας.

 

#4: Παραδείγματα βιογραφικού Instagram για έναν πάροχο υπηρεσιών.

Εκτός από τη σύνταξη σπουδαίων βιογραφικών στοιχείων και τη δημιουργία χρήσιμων στιγμιότυπων των ιστοριών, οι πάροχοι υπηρεσιών μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία κράτησης ραντεβού και τα κουμπιά επικοινωνίας του Instagram.

Για παράδειγμα, το βιογραφικό του @the.brand.consultant στο Instagram χρησιμοποιεί λέξεις-κλειδιά για να βοηθήσει τον λογαριασμό του να ξεχωρίσει στην αναζήτηση. Οι καλύτερες στιγμές της ιστορίας του συμβούλου επιχειρήσεων προσφέρουν χρήσιμες συμβουλές και ο σύνδεσμος βιογραφικού οδηγεί σε μια σελίδα Calendly όπου οι υποψήφιοι μπορούν να κάνουν κράτηση.

Παρακάτω, το βιογραφικό της @jerilyn.laskie στο Instagram περιγράφει λεπτομερώς τις υπηρεσίες που προσφέρει και το ιστορικό της. Τα κυριότερα σημεία της ιστορίας της δικηγόρου περιλαμβάνουν μαρτυρίες που ενισχύουν την αξιοπιστία και το βιογραφικό της παρέχει στους υποψήφιους, πολλές επιλογές επικοινωνίας, όπως email και DM. 

 

#5: Παραδείγματα βιογραφικού Instagram για ταξιδιωτικό πράκτορα. 

Για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες στο Instagram, είναι σημαντικό να μαντέψετε τις καλύτερες στιγμές της ιστοριών και τις λέξεις-κλειδιά που εμπνέουν τους πελάτες να σκεφτούν τους προορισμούς των ονείρων τους.

Για παράδειγμα, το βιογραφικό της @thetravel_mechanic στο Instagram παραθέτει το είδος των διακοπών στις οποίες ειδικεύεται, χρησιμοποιώντας emojis για να τις απεικονίσει. Για να παρέχει καλή εικόνα και αξιοπιστία, η ταξιδιωτική πράκτορας αναφέρει στυγμιότυπα στα μέσα ενημέρωσης από το βιογραφικό της και παρουσιάζει τον τύπο και τις κριτικές στα highlights της ιστορίας. Για να παρακινήσει τους δυνητικούς πελάτες να κάνουν το επόμενο βήμα, ο ταξιδιωτικός πράκτορας προτρέπει τους χρήστες να κάνουν δωρεάν κράτηση στη σελίδα προορισμού της βελτιστοποιημένης για κινητά.

 

Παρακάτω, το βιογραφικό και το όνομα χρήστη του @littlebitofdisney_ στο Instagram κάνουν ξεκάθαρη την ειδικότητα του ταξιδιωτικού πράκτορα Disney. Το βιογραφικό της οργανώνει τακτοποιημένα βασικά σημεία με λίγη βοήθεια από τα emojis και αναφέρει ένα σημαντικό βραβείο. Το CTA του ταξιδιωτικού πράκτορα ενθαρρύνει τους πελάτες να ζητήσουν μια δωρεάν προσφορά. 

 

#6: Παραδείγματα βιογραφικού Instagram για εταιρεία ψυχαγωγίας.

Για τις εταιρείες ψυχαγωγίας, το Instagram μπορεί να χρησιμεύσει ως χαρτοφυλάκιο και μια ευκαιρία δημιουργίας δυνητικών πελατών. Αυτό σημαίνει ότι είναι χρήσιμο να εξισορροπήσετε τα δείγματα εργασίας με την κοινωνική ανταπόκριση.

Το βιογραφικό του @chanel.productions Instagram παραθέτει συνοπτικά τις ειδικότητες και τον τομέα εξυπηρέτησης της εταιρείας παραγωγής. Τα στιγμιότυπα της ιστορίας δίνουν στους δυνητικούς πελάτες μια γεύση από τη δουλειά της εταιρείας και τους ευχαριστημένους πελάτες της, ενώ η συνδεδεμένη σελίδα προορισμού διευκολύνει τους πελάτες να κάνουν κράτηση για μια συνεδρία φωτογραφίας ή βίντεο.
 


Παρακάτω, το βιογραφικό του @thegoodvibemedia στο Instagram παρουσιάζει συνοπτικά την εταιρεία ψυχαγωγίας  πριν προσθέσει ετικέτα σε βασικούς συνεργάτες—@thegoodvibestudios και την κοινότητα @femaleswhofilm. Η εταιρεία πολυμέσων χρησιμοποιεί στιγμιότυπα ιστορίας για να παρουσιάσει ειδικότητες βίντεο και προτρέπει τους πελάτες να επισκεφτούν τη συνδεδεμένη σελίδα προορισμού για ερωτήσεις και προσφορές.

 

#7: Παραδείγματα βιογραφικών Instagram για την υγειονομική περίθαλψη.

Οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης στο Instagram μπορούν να βελτιώσουν την ορατότητα χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά που εστιάζουν στην τοποθεσία και στην ειδικότητα. Για να προσελκύσετε νέους ασθενείς και να εξυπηρετήσετε υπάρχοντες, είναι χρήσιμο να μοιράζεστε αξιόπιστους πόρους και να παρέχετε σαφείς επιλογές επικοινωνίας.

Για παράδειγμα, η @drmollyhayes δηλώνει την ειδικότητά της («Βιολογικός/Λειτουργικός Οδοντίατρος») στο εμφανιζόμενο όνομά της. Στο βιογραφικό της, η οδοντίατρος διευκρινίζει την περιοχή εξυπηρέτησής της και μοιράζεται τι την κάνει για να ξεχωρίζει από άλλους παρόχους («οδοντίατρος για το τραγανό πλήθος».) Η έκκληση για δράση και η συνδεδεμένη σελίδα προορισμού διευκολύνουν τους ασθενείς να βρουν τους πόρους που χρειάζονται. 

 

#8: Παραδείγματα βιογραφικών Instagram για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. 

Για τα πανεπιστήμια και τα προγράμματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Instagram, η κοινή χρήση υλικού και η συμμετοχή των φοιτητών είναι εξίσου σημαντική. Για παράδειγμα, το @uncchapelhill χρησιμοποιεί το βιογραφικό στο Instagram για να συνδεθεί με μαθητές, προσκαλώντας τους ακόλουθους να χρησιμοποιήσουν ένα επώνυμο hashtag για να έχουν την ευκαιρία να εμφανιστούν στον λογαριασμό. Η ιστορία του πανεπιστημίου αναδεικνύει φοιτητές και αποφοίτους και η συνδεδεμένη σελίδα προορισμού κοινοποιεί έγκαιρες πληροφορίες σχετικά με την έναρξη των μαθημάτων. 
 


Το βιογραφικό του @tuftsadmissions Instagram εξηγεί ακριβώς τι μπορούν να περιμένουν οι ακόλουθοι να βρουν στον λογαριασμό: «συμβουλές» και «φωτογραφίες της ζωής μέσα στην πανεπιστημιούπολη». 


 Τα κουμπιά προτροπής διευκολύνουν τη σύνδεση με το τμήμα του πανεπιστημίου και η συνδεδεμένη σελίδα προορισμού παρέχει βασικούς πόρους για τους υποψήφιους φοιτητές, συμπεριλαμβανομένης της αναζήτησης κολεγίου και συμβουλές επίσκεψης.

 

#9: Παραδείγματα βιογραφικών Instagram για Tech. 

Για εταιρείες τεχνολογίας και λογισμικού ως υπηρεσίας (SaaS), τα bios του Instagram είναι ιδανικά για την προβολή προσφορών, την κοινή χρήση ενός μοναδικού σημείου πώλησης (USP) και τη δημιουργία ενός σαφούς CTA.

Για παράδειγμα, το βιογραφικό του @moz_hq Instagram αναφέρει συνοπτικά το USP (unique selling proposition) της εταιρείας («η πιο ισχυρή πλατφόρμα SEO στον κλάδο») παρέχει μια εύχρηστη λίστα διαθέσιμων εργαλείων. Η πλατφόρμα SEO παρέχει προστιθέμενη αξία μέσω των επισημάνσεων της ιστορίας, συμπεριλαμβανομένων των συμβουλών, των κουίζ καθώς και συνδέσμων σε μια σελίδα προορισμού που οδηγεί σε εξωτερικούς πόρους.

Παρακάτω, το βιογραφικό του @semrush Instagram προσφέρει εντυπωσιακές αποδείξεις κοινωνικής δικτύωσης («χρησιμοποιείται από περισσότερους από 10.000.000 επαγγελματίες του μάρκετινγκ») και περιλαμβάνει προϊόντα, αναρτήσεις ιστολογίου και κριτικές στα highlights της ιστορίας. 

 Το βιογραφικό συνδέεται επίσης με μια σελίδα προορισμού που διευκολύνει τους νέους πελάτες να ξεκινήσουν με μια δωρεάν δοκιμή της διαδικτυακής πλατφόρμας διαχείρισης. 

 

Συμπέρασμα.

Η σωστή λήψη του βιογραφικού του Instagram είναι απαραίτητη για την προώθηση της εταιρείας, της επισκεψιμότητας και των μετατροπών. Με αυτές τις βιογραφικές ιδέες και συμβουλές του Instagram, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε το προφίλ σας και να χρησιμοποιήσετε αυτό το πολύτιμο σημείο πιο στρατηγικά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: https://www.socialmediaexaminer.com/9-instagram-bio-ideas-for-business/

 

 

Similar Posts