11 διαφορετικές ιδέες ανάρτησης post στο LinkedIn.

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε το LinkedIn για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας; Χρειάζεστε βοήθεια για να μάθετε τι να δημοσιεύσετε στη σελίδα της εταιρείας σας;

11 διαφορετικές ιδέες ανάρτησης post στο LinkedIn.

Σε αυτό το άρθρο, θα αναφέρουμε 11 οργανικές αναρτήσεις επιχειρήσεων στο LinkedIn. Γενικά θα σας εμπνεύσουμε με διαφορετικά θέματα που θα μπορούσατε να καταπιαστείτε σε αυτη την ενδιαφέρουσα επαγγελματική πλατφόρμα. 

1) Φτιάξτε ελκυστικά συνοδευτικά κείμενα που θα συνοδεύουν το κουμπί  "Δείτε περισσότερα".

Ανάλογα με τους στόχους μάρκετινγκ που έχετε θέσει, μπορεί να θέλετε το περιεχόμενο της σελίδας της εταιρείας σας να εμπνέει αφοσίωση, να αυξάνει την επισκεψιμότητα ή να δημιουργεί δυνητικούς πελάτες. Αξιοποιήστε τις  5 σειρές που σας παρέχονται για να προσελκύσετε το ενδιαφέρον του χρήστη και τελικά να πατήσει στο link. 

2) Ενθαρρύνετε τους χρήστες της πλατφόρμας να μοιραστούν τις σκέψεις τους μέσω δημοσκοπήσεων στο LinkedIn. 

Με τις δημοσκοπήσεις του LinkedIn, μπορείτε να πραγματοποιήσετε βασική έρευνα αγοράς, να αναπτύξετε μια ιδέα ή να γνωρίσετε καλύτερα το κοινό σας.
Αν οι κύριοι στόχοι σας είναι η αύξηση της αφοσίωσης και η λήψη απαντήσεων, η λειτουργία δημοσκόπησης του LinkedIn είναι μια έξυπνη, άμεση και γρήγορη επιλογή.

3) Αυξήστε την εισερχόμενη επισκεψιμότητα με αναρτήσεις που εμπεριέχουν συνδέσμους. 

Εάν θέλετε να μοιραστείτε περιεχόμενο από έναν εξωτερικό ιστότοπο, αντιγράψτε και επικολλήστε τη διεύθυνση URL για να δημιουργήσετε μια ανάρτηση συνδέσμου.

4) Σταματήστε το "σκρολαρισμα" του χρήστη με ενδιαφέρουσες εικόνες.

Τραβήξτε την προσοχή του κοινού σας με φωτογραφίες ή γραφικά, οι αναρτήσεις εικόνων, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή. Μοιραστείτε φωτογραφίες της ομάδας σας, κάλυψη από την τελευταία σας εκδήλωση ή γραφικά που απεικονίζουν το προϊόν σας.
Είτε επιλέγετε φωτογραφίες είτε γραφικά, στοχεύετε πάντα να δημοσιεύετε πρωτότυπα οπτικό υλικό. Σίγουρα, οι στοκ εικόνες είναι μια λύση, οι οποίες βοηθούν να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Αλλά θα κάνουν επίσης το περιεχόμενό σας να φαίνεται γενικό, κάτι που είναι το αντίθετο από αυτό που πρέπει να προσπαθεί να κάνει η σελίδα της εταιρείας σας.

5) Δημιουργήστε post με αρχεία. 

Τα αρχεία έχουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις άλλες  αναρτήσεις. -περιλαμβάνουν έως και 300 εικόνες. 
-έχουν δυνατότητα λήψης. 
- ενθαρρύνουν τους χρήστες να περάσουν για να δουν περισσότερα απο τον τρόπο που αναρτούνται. 

6) Αξιοποιήστε την κίνηση στη ροή δημοσιευμάτων με ένα βίντεο. 

Εάν μια μεμονωμένη ακίνητη εικόνα δεν είναι αρκετή για να πει την ιστορία σας, το βίντεο είναι μια εξαιρετική εναλλακτική. Το βίντεο στο LinkedIn είναι ιδιαίτερα καλό για τη δημιουργία enagement (αντιδράσεων, σχολίων και κοινοποιήσεων) καθώς και να αυξήσει την αφοσίωση.

Οι προδιαγραφές βίντεο της πλατφόρμας είναι σχετικά γενναιόδωρες. Μπορείτε να ανεβάσετε βίντεο διάρκειας έως 10 λεπτών χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για κινητά ή να μοιραστείτε βίντεο διάρκειας έως και 15 λεπτών στον υπολογιστή. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το περιεχόμενό σας πρέπει να διαρκεί αρκετά λεπτά. Στην πραγματικότητα, μερικά από τα βίντεο με την κορυφαία απόδοση είναι μονο μερικά λεπτά.

7) Διοργανώστε συνομιλίες σε πραγματικό χρόνο με το LinkedIn Live. 

Σύμφωνα με έρευνες η ζωντανή ροή στο LinkedIn τείνει να είναι  αποτελεσματική. Στην πραγματικότητα, το βίντεο LinkedIn Live δημιουργεί 24 φορές περισσότερη αφοσίωση από την τυπική ανάρτηση, πράγμα που σημαίνει ότι η ζωντανή ροή είναι ιδανική για αλληλεπίδραση με το κοινό σας.

8) Παρουσίαση Virtual LinkedIn Events. 

Τι γίνεται αν η σελίδα της εταιρείας σας δεν έχει πρόσβαση στο LinkedIn Live αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να φιλοξενήσετε μια εκδήλωση; Μπορείτε να φιλοξενήσετε τη ζωντανή ροή σας στον ιστότοπό σας ή σε άλλο ιστότοπο τρίτου μέρους και στη συνέχεια να προωθήσετε την εκδήλωσή σας στο LinkedIn.

9) Καλύψτε σύνθετα θέματα με άρθρα του LinkedIn. 

Τα άρθρα μπορεί να έχουν περισσότερους από 100.000 χαρακτήρες (περίπου περισσότερες από 15.000 λέξεις), κάτι που ισοδυναμεί με μια εις βάθος ανάρτηση ιστολογίου.
Στην πραγματικότητα, μπορείτε να κοινοποιήσετε περιεχόμενο από το ιστολόγιό σας και πριν από τη δημοσίευση, απλώς προσθέστε μια σημείωση ότι το περιεχόμενο δημοσιεύτηκε αρχικά στον ιστότοπο της εταιρείας σας και προσθέστε και έναν σύνδεσμο.
Είτε κοινοποιείτε περιεχόμενο είτε δημοσιεύετε πρωτότυπο περιεχόμενο, ένα από τα μεγαλύτερα προνόμια των άρθρων είναι η μοναδική διεύθυνση URL που δημιουργούν. Μπορείτε να μοιραστείτε διευθύνσεις URL άρθρων στο LinkedIn ή σε άλλους ιστότοπους κοινωνικών μέσων, αυξάνοντας την απήχηση στο άρθρο σας και την επισκεψιμότητα στη σελίδα της εταιρείας σας.

10) Προβολή περιεχομένου μέσω newsletter στο LinkedIn. 

Εάν σκοπεύετε να γράφετε τακτικά άρθρα στο LinkedIn, έχετε άλλη επιλογή δημοσίευσης. Με τα newsletter, μπορείτε να δημοσιεύετε περιεχόμενο εβδομαδιαία ή μηνιαία και να διατηρείτε το αναγνωστικό κοινό.

Μπορείτε να προσκαλέσετε άτομα να εγγραφούν στο newsletter σας. Εάν το κάνουν, θα λάβουν μια ειδοποίηση όταν δημοσιεύσετε ένα νέο newsletter. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε περιεχόμενο newsletter σε μια ανάρτηση σελίδας εταιρείας για να αυξήσετε τους χρήστες και να αποκτήσετε περισσότερους συνδρομητές.

11) Μοιραστείτε περιεχόμενο από το προσωπικό και τα προφίλ εργαζομένων. 

Εάν έχετε μια εξαιρετική ομάδα, τότε οι συνάδελφοί σας πιθανότατα δημοσιεύουν καταπληκτικό περιεχόμενο από τα προσωπικά τους προφίλ στο LinkedIn. Οι αναρτήσεις που αναδεικνύουν τα έργα και τις συνεισφορές τους θα προτείναμε να είναι μεγάλοι υποψήφιοι για κοινή χρήση στη σελίδα της εταιρείας σας.

Για να μοιραστείτε περιεχόμενο στην εταιρική σελίδα του οργανισμού σας, κάντε κλικ στο κουμπί "κοινή χρήση" κάτω από την εν λόγω ανάρτηση. Μετά χρησιμοποιήστε το αναπτυσσόμενο μενού για να δημοσιεύσετε ως σελίδα της εταιρείας σας. Στη συνέχεια, γράψτε ενα συνοδευτκό κείμενο που σχολιάζει ή επιβραβεύει το περιεχόμενο.

 

 

 

 

 


Πηγή: www.socialmediaexaminer.com/11-linkedin-page-post-ideas-for-businesses/

 

 

 


 

Similar Posts