Πώς να κάνετε remix τις φωτογραφίες στο Instagram;

Αναζητάτε νέους τρόπους χρήσης φωτογραφιών στο μάρκετινγκ του Instagram; Θέλετε περισσότερες επιλογές για να συνεργαστείτε με influencers και συνεργάτες επωνυμίας στο Instagram;

Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τη δυνατότητα Photo Remix του Instagram για εύκολες συνεργασίες και θα ανακαλύψετε πώς να ελέγχετε εάν άλλοι μπορούν να κάνουν remix στις φωτογραφίες σας στο Instagram.

Πώς να κάνετε remix τις φωτογραφίες στο Instagram;

Τι είναι το Instagram Remix;

Το Instagram κυκλοφόρησε τη λειτουργία Reels Remix την άνοιξη του 2021, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε reels από άλλους χρήστες του Instagram ως σημείο εκκίνησης ή έμπνευση για τα βίντεο σύντομης μορφής της επιχείρησής σας. Παρόμοια με τo TikTok, το Reels Remix εμφανίζει το αρχικό βίντεο μαζί με το νέο βίντεο, δημιουργώντας ένα μόνο κομμάτι με κοινό περιεχόμενο.

Από τότε που ανακοίνωσε τη στροφή προς το βίντεο τον Δεκέμβριο του 2021, το Instagram συνέχισε να διαθέτει εργαλεία για να βοηθά τις επιχειρήσεις και τους δημιουργούς να αναπτύξουν ακόμη περισσότερο περιεχόμενο βίντεο σύντομης μορφής. Τον Ιανουάριο του 2022, η πλατφόρμα κυκλοφόρησε τη λειτουργία Video Remix, η οποία ουσιαστικά επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν remix οποιοδήποτε βίντεο Instagram για να δημιουργήσουν έναν νέο Reels.

Τον Ιούλιο του 2022, το Instagram άρχισε να κυκλοφορεί τη λειτουργία Photo Remix, η οποία σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τις αναρτήσεις φωτογραφιών Instagram ως σημείο εκκίνησης για τους συνεργαζόμενους τροχούς Instagram ή για να προσθέσετε το δικό σας σχολιασμό βίντεο. Αν αναζητούσατε έναν τρόπο για να κερδίσετε περισσότερo χρόνο από τις φωτογραφίες του Instagram ή πιο αποτελεσματικές επιλογές για τη δημιουργία Reels, αυτό το νέο εργαλείο αξίζει να δοκιμάσετε.

#1: Πώς να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα Instagram Photo Remix. 

Εάν είστε ήδη έμπειροι στη δημιουργία τροχών Instagram, θα βρείτε τη διαδικασία remix φωτογραφιών Instagram απίστευτα εύκολη. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ξεκινήσετε την ανάμειξη.

Επιλέξτε μια φωτογραφία για ανάμειξη.
Πρώτα, προσδιορίστε μια ανάρτηση φωτογραφίας που θέλετε να κάνετε remix. Μπορείτε να τις επιλέξετε από οπουδήποτε στην εφαρμογή Instagram—φωτογραφίες από τη ροή σας, φωτογραφίες άλλου χρήστη στην καρτέλα εξερεύνηση, μια αναζήτηση εντός εφαρμογής ή μια σελίδα hashtag. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις αναρτήσεις φωτογραφιών του λογαριασμού σας για remix.

Μόλις βρείτε μια ανάρτηση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, πατήστε τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία. Εάν η ανάρτηση είναι διαθέσιμη για remixing, θα δείτε μια επιλογή για remix της φωτογραφίας στο μενού ανάρτησης. Πατήστε Remix this Photo για να ξεκινήσετε τη δημιουργία.

Ηχογραφήστε ένα Reels Instagram για το Remix.


Όταν δημιουργείτε ένα remix φωτογραφίας, το Instagram εμφανίζει αυτόματα την αρχική ανάρτηση στην αριστερή πλευρά της οθόνης. Δεδομένου ότι το αναμειγμένο Reel θα δημοσιεύεται ακριβώς έτσι, με τις δύο αναρτήσεις να εμφανίζονται δίπλα-δίπλα, αυτή η οθόνη σάς βοηθά να στοιχίσετε τις λήψεις σας και να χρονομετρήσετε τα κλιπ σας.

Στη Remix, έχετε πρόσβαση στην ίδια σουίτα εργαλείων που έχετε κατά τη δημιουργία νέων Reels.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε:

Χρησιμοποιήστε εφέ για να βελτιώσετε το Reels σας ή να δημιουργήσετε εντυπωσιακές μεταβάσεις.
Αλλάξτε την ταχύτητα αναπαραγωγής για το Reels σας σε οπουδήποτε από 0,3x σε 3x.
Ρυθμίστε ένα χρονόμετρο για να ξεκινήσει η εγγραφή σε οπουδήποτε από 3 έως 60 δευτερόλεπτα.
Ενεργοποιήστε το dual για να καταγράψετε τον εαυτό σας να σχολιάζει ή να αντιδρά στo Reel.
Προσθέστε μουσική ή ήχο και επιλέξτε το τέλειο κλιπ για το Reel σας.

Προσθέστε κλιπ ή φωτογραφίες στο Remix του Instagram.
Δεν θέλετε να ηχογραφήσετε νέο κλιπ; Έχετε επίσης την επιλογή να ανεβάσετε οποιοδήποτε από τα υπάρχοντα βίντεό σας. Πατήστε τη συλλογή στην κάτω αριστερή γωνία για να επιλέξετε από τυχόν προκατασκευασμένα βίντεο κλιπ. Αν και αυτή η διεπαφή σας επιτρέπει επίσης να επιλέξετε από τα πρόχειρα των Reels σας, στην πράξη αυτή η επιλογή δεν λειτουργεί. Η επιλογή ενός πρόχειρου επαναφέρει τη μεταφόρτωσή σας σε νέο Reel, όχι σε remix φωτογραφίας.

Εάν επιλέξετε να ανεβάσετε ένα υπάρχον βίντεο κλιπ στο remix σας, έχετε μερικές επιλογές επεξεργασίας. Κόψτε την αρχή ή το τέλος του κλιπ και πατήστε το κουμπί "Προσθήκη" στην επάνω δεξιά γωνία όταν είστε έτοιμοι να το προσθέσετε στο Reels σας.

Κατά τη δημιουργία των περισσότερων Reel, πιθανώς να εστιάζετε σε βίντεο κλιπ.Όταν προσθέτετε φωτογραφίες σε έναν Reel, το Instagram τις εμφανίζει αυτόματα για 5 δευτερόλεπτα. Μπορείτε να προσαρμόσετε για να τα εμφανίσετε για λιγότερο χρόνο, αλλά δεν μπορείτε να τα εμφανίσετε για περισσότερο.

Για να κάνετε τις αναμειγμένες φωτογραφίες σας να φαίνονται πιο δυναμικές, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα πρότυπα εντός εφαρμογής. Με τα πρότυπα, μπορείτε ουσιαστικά να κλέψετε τις διατάξεις Reels άλλων δημιουργών. Δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά το περιεχόμενό τους, αλλά μπορείτε να αντιγράψετε τον ίδιο ρυθμό που χρησιμοποίησαν για τα κλιπ τους.

Για να επιλέξετε ένα πρότυπο, σύρετε προς τα αριστερά από την κύρια οθόνη του Remix πριν ξεκινήσετε τη μεταφόρτωση οποιουδήποτε περιεχομένου. Στη συνέχεια, μετακινηθείτε στις επιλογές για να βρείτε ένα πρότυπο που μοιάζει να ταιριάζει στο περιεχόμενό σας. Επιλέξτε αυτό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και πατήστε το κουμπί "Προσθήκη Πολυμέσων" για να ανεβάσετε φωτογραφίες ή βίντεο στο πρότυπο.

Επεξεργαστείτε το Instagram Photo Remix.
Ανεξάρτητα από το πώς επιλέξατε να κάνετε remix στην αρχική φωτογραφία, θα έχετε παρόμοιες επιλογές για την επεξεργασία του περιεχομένου. Από την κύρια οθόνη δημιουργίας Reels, πατήστε το αριστερό βέλος για να ελέγξετε το περιεχόμενό σας. Για να αφαιρέσετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο κλιπ από το remix, πατήστε το εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων. Για να αλλάξετε το μήκος, πατήστε το εικονίδιο του ψαλιδιού και κόψτε την αρχή ή το τέλος του κλιπ. Πατήστε Τέλος για να ολοκληρώσετε την επεξεργασία.

Προσθέστε αυτοκόλλητα, κείμενο, σημάνσεις και εφέ στο Instagram Photo Remix.
Αφού επιλέξετε το μέσο για το remix σας, έχετε την επιλογή να προσθέσετε εφέ, όπως θα κάνατε με ένα εντελώς πρωτότυπο Reel. Πατήστε το κουμπί "Προεπισκόπηση" για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά τα εργαλεία. 

Τότε μπορείτε να:

Ηχογραφήστε μια φωνή για να προσθέσετε σχόλια στο remix.
Προσθέστε μουσική από τη βιβλιοθήκη ήχου του Instagram.
Συνδυάστε τη φωνή, τον ήχο της κάμερας και τη μουσική για να δημιουργήσετε το ιδανικό κομμάτι.

Αν και οι επιλογές  εξακολουθούν να είναι κάπως περιορισμένες, έχετε μερικές επιλογές για να κάνετε τα Reels σας διαδραστικούς. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε δημοσκοπήσεις, κουίζ και ρυθμιστικά για να προσελκύσετε το κοινό σας.

Για να δώσετε στους θεατές ένα μικρό περιεχόμενο, χρησιμοποιήστε τα ενσωματωμένα εργαλεία κειμένου και σήμανσης. Μπορείτε να προσθέσετε λεζάντες ή σχόλια και να ορίσετε το χρόνο εμφάνισης κάθε στοιχείου στην οθόνη.

Ως τελευταία πινελιά, μπορείτε επίσης να προσθέσετε εφέ πριν δημοσιεύσετε το remix σας. Λάβετε υπόψη ότι τυχόν εφέ που προσθέτετε εδώ ισχύουν μόνο για το περιεχόμενό σας. Η αρχική φωτογραφία που εμφανίζεται στην αριστερή πλευρά του remix παραμένει αναλλοίωτη.

Δημοσιεύστε το Instagram Photo Remix. 

Για να δημοσιεύσετε το remix σας, πατήστε το κουμπί "Επόμενο". Από τη διεπαφή δημοσίευσης, μπορείτε να προσθέσετε μια λεζάντα και να επιλέξετε εάν θα μοιραστείτε το Reel στη ροή σας ή θα τον διατηρήσετε μόνο στην καρτέλα Reel. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ετικέτα σε μια τοποθεσία, να προσθέσετε ένα συμβάν και να χρησιμοποιήσετε όλες τις τυπικές επιλογές που έχει συνήθως ο λογαριασμός σας κατά τη δημοσίευση Reel.

Αν και μπορείτε σίγουρα να προσθέσετε ετικέτα στον αρχικό δημιουργό στο remix σας, δεν χρειάζεται απαραίτητα να προσθέσετε την επιπλέον ετικέτα. Τα remix λαμβάνουν αυτόματα μια ετικέτα Remix With [Creator] κάτω από το όνομα χρήστη σας για να δώσετε την πίστωση του αρχικού δημιουργού. Όποιος πατήσει το όνομα του δημιουργού πηγαίνει απευθείας στην αρχική ανάρτηση.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικές μεγάλες διαφορές στην τυπική ροή εργασίας δημοσίευσης Reels. Επειδή πρόκειται για remix, δεν μπορείτε να επιλέξετε να προτείνετε τo Reel στο Facebook, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τη συνολική προσέγγιση και αφοσίωση σας.

Επιπλέον, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε το εξώφυλλο του Reel, καθώς το κουμπί "Επεξεργασία Eξωφύλλου" δεν λειτουργεί. Αντίθετα, τα Remix Reel εμφανίζονται αυτόματα με ένα κάλυμμα που δείχνει τα δύο κομμάτια περιεχομένου δίπλα-δίπλα.

Τέλος, δεν υπάρχει επιλογή προσθήκης ετικέτας επώνυμου περιεχομένου σε ένα remix. Εάν αναζητάτε έναν τρόπο να συμπεριλάβετε περιεχόμενο συνεργασίας στο σχέδιό σας για συνεργάτες επωνυμίας, είναι καλή ιδέα να παραλείψετε τα remixes και να χρησιμοποιήσετε άλλους τύπους περιεχομένου που υποστηρίζουν την ετικέτα επώνυμου περιεχομένου.

Διαχειριστείτε το Instagram Remix και ελέγξτε το Analytics.
Μόλις δημοσιεύσετε το remix, μπορείτε να κάνετε μερικές σημαντικές αλλαγές. Ανοίξτε το Reel και πατήστε τις τρεις τελείες στην κάτω δεξιά γωνία. Πατήστε "Διαχείριση" και επιλέξτε "Επεξεργασία". Μπορείτε να προσθέσετε ετικέτες τοποθεσίας, να προσθέσετε ετικέτες σε άλλους λογαριασμούς Instagram ή να ενεργοποιήσετε υπότιτλους.

Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε το εξώφυλλο του remix σας, μια επιλογή που δεν φαίνεται να είναι σταθερά διαθέσιμη κατά τη διαδικασία δημιουργίας. Για να προσθέσετε ένα εξώφυλλο στο remix σας, πατήστε το κουμπί "Επεξεργασία" στη μικρογραφία του τροχού σας. Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα από τα καρέ από τον κύλινδρο σας ή επιλέξτε μια εικόνα από τη συλλογή σας.

Για να ελέγξετε τα αναλυτικά στοιχεία για το remix σας, πατήστε τις τρεις τελείες στην κάτω δεξιά γωνία και επιλέξτε "Προβολή Πληροφοριών". Εδώ, θα δείτε όλες τις τυπικές πληροφορίες Reels, συμπεριλαμβανομένων της προσέγγισης χρηστών, των παιχνιδιών και των αλληλεπιδράσεων περιεχομένου. Εάν προσθέσατε ένα διαδραστικό αυτοκόλλητο στο remix, μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα πατώντας το κουμπί "Αποτελέσματα" στο κάτω μέρος του τροχού.

#2: 4 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το Instagram Photo Remix.

Αν και τα remix χρησιμοποιούν όλα τα κανονικά εργαλεία Reels, αυτό το είδος περιεχομένου έχει κάποιες ιδιορρυθμίες. Πριν ξεκινήσετε, ακολουθούν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα remixes φωτογραφιών Instagram.

Δεν υποστηρίζονται όλες οι αναρτήσεις φωτογραφιών αναμίξεις.
Είναι εύκολο να υποθέσουμε ότι όλες οι αναρτήσεις φωτογραφιών είναι διαθέσιμες για remixing, αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Οι λογαριασμοί που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτήν τη νέα δυνατότητα συνήθως δεν θα υποστηρίζουν την ανάμειξη φωτογραφιών. Επιπλέον, οι δημιουργοί μπορούν πάντα να απενεργοποιούν την ανάμειξη για μεμονωμένες αναρτήσεις. 

Δείτε την επόμενη ενότητα για λεπτομέρειες σχετικά με την πρόσβαση και τα δικαιώματα ανάμειξης.

Τα remixes δεν είναι ποτέ ανώνυμα.
Οι δημιουργοί λαμβάνουν μια ειδοποίηση όταν χρησιμοποιείτε τις αναρτήσεις φωτογραφιών τους σε ένα remix. Αν θέλετε να πυροδοτήσετε συζητήσεις, να μοιραστείτε γνήσιες αντιδράσεις ή να δημιουργήσετε θετικές συνεργασίες, τα remix μπορεί να είναι εξαιρετικά για την επίτευξη των στόχων σας. Αλλά επειδή τα remix έχουν αυτοματοποιημένες ετικέτες, δεν μπορείτε ποτέ να περιμένετε να τα δημιουργήσετε χωρίς να ειδοποιήσετε τον αρχικό δημιουργό.

Τα ρεμίξ φωτογραφιών δεν επιτρέπουν την αφαίρεση ετικετών.
Τα remix και οι ετικέτες δεν είναι ίσα, καθώς οι δημιουργοί δεν μπορούν να αφαιρέσουν τον εαυτό τους από τα remix. Μόλις χρησιμοποιηθεί μια ανάρτηση φωτογραφίας σε ένα remix, δεν υπάρχει καμία επιλογή να αφαιρέσετε την ετικέτα του αρχικού δημιουργού ή να αφαιρέσετε την ανάρτηση, εκτός από την αναφορά της. Εάν είστε ο αρχικός δημιουργός της φωτογραφίας, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το remixing (δείτε τα παρακάτω βήματα), αλλά αυτό δεν θα καταργήσει το remix.

Remixes Χρησιμοποιήστε τετράγωνη μορφή.
Ενώ τα remix ανεβαίνουν αυτόματα ως τροχοί, το περιεχόμενο εμφανίζεται σε τετράγωνη μορφή. Στην ιδανική περίπτωση, αυτός ο λόγος διαστάσεων δεν θα επηρεάσει αρνητικά την προσέγγιση χρηστών ή την αφοσίωση σας. Αλλά είναι καλή ιδέα να παρακολουθείτε προσεκτικά τα αναλυτικά στοιχεία σας για να βεβαιωθείτε ότι αυτό το είδος περιεχομένου έχει την αναμενόμενη απόδοση.

#3: Πώς να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε το Instagram Photo Remix. 

Μόλις ο λογαριασμός σας αποκτήσει τη δυνατότητα Photo Remix, το Instagram ενεργοποιεί αυτόματα το remixing για όλες τις αναρτήσεις φωτογραφιών σας. Εάν θέλετε να δώσετε σε δημιουργούς και πελάτες πλήρη πρόσβαση για να αναμιγνύουν τις φωτογραφίες σας, τότε μπορείτε να αφήσετε τις ρυθμίσεις λειτουργιών ως έχουν. Αλλά αν θέλετε περισσότερο έλεγχο σχετικά με το ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες σας στο περιεχόμενό τους, είναι καλή ιδέα να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις.

Πώς να απενεργοποιήσετε το Photo Remix για τον λογαριασμό σας στο Instagram.
Θέλετε να απενεργοποιήσετε εντελώς την ανάμειξη φωτογραφιών; Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και μεταβείτε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας. Πατήστε Privacy και επιλέξτε Reels and Remix. Στη συνέχεια, πατήστε την εναλλαγή στα δεξιά του Allow for Photos. Λάβετε υπόψη ότι το Instagram σας επιτρέπει να ελέγχετε ξεχωριστά την ανάμειξη φωτογραφιών, βίντεο και Reels, επομένως πρέπει να γυρίσετε και τους τρεις διακόπτες για να απενεργοποιήσετε εντελώς την ανάμειξη.

Αφού απενεργοποιήσετε το remixing για φωτογραφίες, άλλοι λογαριασμοί δεν θα μπορούν να δημιουργήσουν Reel από τις αναρτήσεις φωτογραφιών σας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Remix από τον λογαριασμό σας. Ακόμα κι αν απενεργοποιήσετε τη λειτουργία για τις δικές σας αναρτήσεις φωτογραφιών, μπορείτε να δημιουργήσετε remix με αναρτήσεις φωτογραφιών άλλων λογαριασμών.

Πώς να απενεργοποιήσετε το Photo Remix για μια ανάρτηση στο Instagram. 
Θέλετε να εμποδίσετε άλλους λογαριασμούς να αναμιγνύουν μια συγκεκριμένη ανάρτηση φωτογραφίας; Εάν έχετε ενεργοποιήσει το remixing φωτογραφιών για τον λογαριασμό σας, μπορείτε πάντα να το απενεργοποιήσετε για επιλεγμένες αναρτήσεις.

Βρείτε μια ανάρτηση φωτογραφίας που θέλετε να προστατέψετε και πατήστε τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία. Από το μενού ανάρτησης, πατήστε απενεργοποίηση επανάψυξης. Διαβάστε την ειδοποίηση που εμφανίζεται στην οθόνη σας και πατήστε απενεργοποίηση εάν θέλετε να συνεχίσετε. Μπορείτε πάντα να επιστρέψετε και να πατήσετε ξανά "να επιτρέπεται η επανάψυξη".

Αφού απενεργοποιήσετε το remixing για φωτογραφίες, άλλοι λογαριασμοί δεν θα μπορούν να δημιουργήσουν τροχούς από τις αναρτήσεις φωτογραφιών σας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Remix από τον λογαριασμό σας. Ακόμα κι αν απενεργοποιήσετε τη λειτουργία για τις δικές σας αναρτήσεις φωτογραφιών, μπορείτε να δημιουργήσετε remix με αναρτήσεις φωτογραφιών άλλων λογαριασμών.

Πώς να ξεγελάσετε το Instagram για να δώσει στο λογαριασμό σας remix φωτογραφίας. 

Από τον Αύγουστο του 2022, το Instagram κυκλοφορεί σταδιακά το εργαλείο Photo Remix σε όλους τους λογαριασμούς. Ωστόσο, ακόμα κι αν ο λογαριασμός σας δεν έχει ακόμα αναμίξεις φωτογραφιών, μπορείτε να επιτρέψετε σε άλλους λογαριασμούς να δημιουργούν τροχούς από τις αναρτήσεις φωτογραφιών σας. Για να ενθαρρύνετε τις συλλογικές αναρτήσεις, προχωρήστε και ενεργοποιήστε αυτήν τη λειτουργία με μη αυτόματο τρόπο.

Στην εφαρμογή Instagram, βρείτε μια ανάρτηση φωτογραφίας που θέλετε να κάνουν remix οι δημιουργοί, οι πελάτες και οι συνεργάτες της επωνυμίας. Πατήστε τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία της ανάρτησης. Στη συνέχεια, επιλέξτε Να επιτρέπεται η αναμίξη από το μενού ανάρτησης. Τώρα άλλοι λογαριασμοί μπορούν να χρησιμοποιούν τη φωτογραφία σας στα remix τους.

Η μη αυτόματη ενεργοποίηση του Photo Remix δίνει επίσης στον λογαριασμό σας τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει αυτήν τη δυνατότητα. Στο μενού για την ανάρτηση που μόλις ενεργοποιήσατε, θα πρέπει τώρα να δείτε την επιλογή Remix This Photo. Πατήστε το για να δημιουργήσετε και να δημοσιεύσετε ένα νέο remix χρησιμοποιώντας την παραπάνω ροή εργασίας.

Εάν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις άδειες remix φωτογραφιών ανά πάσα στιγμή, ακόμη και για μια ανάρτηση φωτογραφίας που ενεργοποιήσατε με μη αυτόματο τρόπο. Ανοίξτε το μενού ανάρτησης και επιλέξτε "Απενεργοποίηση Eπανάψυξης" για να σταματήσετε τους χρήστες να δημιουργούν νέο περιεχόμενο τροχών από την ανάρτησή σας. Λάβετε υπόψη ότι τυχόν υπάρχοντα remix τροχών που διαθέτουν τη φωτογραφία σας δεν θα επηρεαστούν από αυτήν την αλλαγή.

Συμπέρασμα. 


Είτε θέλετε να συνεργαστείτε με επωνυμίες και παράγοντες επιρροής είτε να αυξήσετε τον προϋπολογισμό σας για τη δημιουργία περιεχομένου, η λειτουργία Instagram Photo Remix είναι μια εξαιρετική επιλογή. Με τις παραπάνω ροές εργασίας, μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις της λειτουργίας για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας και να αρχίσετε να πειραματίζεστε με την ανάμιξη των αναρτήσεων φωτογραφιών Instagram.

Πηγη: https://www.socialmediaexaminer.com/how-to-remix-photos-on-instagram/. 


Τhe article was written by Mania Nine

Similar Posts