6 τρόποι για να ερευνήσετε το κοινό-στόχο σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν η επιχείρησή σας πρέπει να επεδνύσει σε μάρκετινγκ στο Instagram; Αναρωτιέστε αν το μάρκετινγκ σας προσελκύει το κατάλληλο κοινό στο Instagram;

Σε αυτό το άρθρο, θα ανακαλύψετε έξι τρόπους για να ερευνήσετε και να αναλύσετε το κοινό-στόχο σας στο Instagram.

 

6 τρόποι για να ερευνήσετε το κοινό-στόχο σας στο Instagram

 

Τι μπορείτε να μάθετε για την αγορά-στόχο σας από έρευνα στο Instagram;

Το να αφιερώνετε χρόνο για τη διεξαγωγή έρευνας αγοράς είναι απαραίτητο για να γνωρίσετε τη βάση των πελατών σας και να διασφαλίσετε ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σας ευθυγραμμίζονται με τη ζήτηση των καταναλωτών και τις τάσεις του κλάδου. Στην ιδανική περίπτωση, θα κάνετε πολλές από τις δικές σας έρευνες αγοράς πριν ανοίξει η επιχείρησή σας. Αλλά είναι χρήσιμο να ενημερώνετε τα ευρήματά σας περιοδικά, ειδικά εάν σκοπεύετε να ξεκινήσετε νέες προσφορές.

Το Instagram είναι μία από τις πηγές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη διεξαγωγή έρευνας στους τελικούς αγοραστές. Αυτό το κανάλι μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να αποκαλύψει πολύτιμες πληροφορίες όπως:

Εάν το τρέχον κοινό σας ταιριάζει με τη στοχευόμενη πελατειακή βάση σας για συγκεκριμένα προϊόντα, υπηρεσίες και προσφορές.

Μέγεθος κοινού και δημογραφικά στοιχεία για την αγορά-στόχο σας, ακόμα κι αν είναι δυνητικοί πελάτες και δεν ακολουθούν ακόμα τον λογαριασμό σας στο Instagram.

Επίπεδο αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας από το κοινό-στόχο σας, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Συναισθήματα και προτιμήσεις μεταξύ των σημερινών πελατών, συμπεριλαμβανομένων απαντήσεων σε συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με την επωνυμία σας ή τις προσφορές σας.

Τάσεις στη συμπεριφορά των καταναλωτών και σε ολόκληρο τον κλάδο συνολικά, συμπεριλαμβανομένης της δραστηριότητας των ανταγωνιστών.

Όσο χρήσιμο μπορεί να είναι το Instagram για έρευνα αγοράς, δεν πάβει να έχει ορισμένα μειονεκτήματα. Επειδή το Instagram μπορεί να παρέχει δεδομένα μόνο από τους χρήστες του, οι πληροφορίες που αντλείτε από αυτό θα είναι φυσικά περιορισμένο σε εύρος. Εκτός εάν η ομάδα σας χρησιμοποιεί αποκλειστικά το μάρκετινγκ Instagram, είναι καλή ιδέα να ερευνήσετε πολλές πηγές και να συγκρίνετε τα ευρήματα.

Πώς να κάνετε έρευνα αγοράς στο Instagram

Μαζί, η εφαρμογή Instagram και το Meta Business Suite προσφέρουν αρκετούς ενδιαφέροντες τρόπους για έρευνα αγοράς. Ας δούμε έξι επιλογές που μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τώρα για να μάθετε για την αναγνώριση της επωνυμίας, τις αγοραστικές συνήθειες του καταναλωτή και πολλά άλλα.

#1: Ελέγξτε τα Insights κοινού του Instagram

Κάθε σειρά προϊόντων ή προσφορά υπηρεσιών έχει ένα κοινό-στόχο. Αλλά μόνο και μόνο επειδή η επωνυμία σας θέλει να απευθυνθεί σε ένα συγκεκριμένο τμήμα δεν σημαίνει ότι αυτός είναι τελικά που ενδιαφέρεται για την επιχείρησή σας ή ακολουθεί τον λογαριασμό σας στο Instagram.

Θα πρέπει να επανεξετάσετε πλήρως την αγορά-στόχο σας εάν οι ακόλουθοί σας στο Instagram αποδειχθούν σημαντικά διαφορετικοί από το κοινό-στόχο σας; Πιθανώς και όχι. Ωστόσο, η αναθεώρηση των πληροφοριών κοινού σας μπορεί να σας παρακινήσει να επεκτείνετε τη στόχευσή σας και να προσεγγίσετε μια νέα, πιο προσοδοφόρα πελατειακή βάση.

Meta Business Suite Insights.

Στο Business Suite, μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου Insights και κάντε κλικ στην καρτέλα Κοινό. Στην καρτέλα Τρέχον κοινό, το Business Suite αναλύει τα δημογραφικά στοιχεία των υπαρχόντων οπαδών σας στο Instagram, συμπεριλαμβανομένων της ηλικίας, του φύλου και της τοποθεσίας.

 

Πώς συγκρίνονται τα δεδομένα ηλικίας και φύλου με το προφίλ του αγοραστή της επωνυμίας σας; Ταιριάζουν απόλυτα  ή ένα συγκεκριμένο τμήμα είναι πιο εμφανές στο Instagram; Αν βλέπετε παρόμοια μοτίβα σε άλλα κανάλια—όπως στα αναλυτικά στοιχεία του ιστότοπού σας—μπορεί να θέλετε να συνεργαστείτε με την ομάδα μάρκετινγκ για να ελέγξετε την αγορά-στόχο σας.

Κάντε scroll προς τα κάτω για να δείτε τις κορυφαίες πόλεις και χώρες για τους οπαδούς σας στο Instagram. Ορισμένες τοποθεσίες μπορεί να ταιριάζουν με πόλεις ή περιοχές που έχετε ήδη στοχεύσει με επί πληρωμή ή οργανικό περιεχόμενο κοινωνικών μέσων. Αλλά άλλοι μπορεί να σας ειδοποιήσουν για νέους τομείς προς εξερεύνηση και νέες ευκαιρίες για τη δημιουργία μιας τοπικής βάσης πελατών.

Αναρωτιέστε πόσο μεγάλη είναι η αγορά σας στις πλατφόρμες Meta και ποια χαρακτηριστικά μοιράζονται αυτοί οι χρήστες; Μεταβείτε στην καρτέλα "πιθανό κοινό" για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους χρήστες του Instagram που δεν ακολουθούν ακόμα τον λογαριασμό σας.

Χρησιμοποιήστε τα φίλτρα για να συνδέσετε ορισμένα από τα χαρακτηριστικά που ήδη γνωρίζετε. Στη συνέχεια, εισαγάγετε ενδιαφέροντα που σχετίζονται με την επιχείρησή σας και χρησιμοποιήστε το εκτιμώμενο μέγεθος κοινού για να μετρήσετε τη δυνητική αγορά σας. Ελέγξτε τις κορυφαίες πόλεις και ενδιαφέροντα για να εντοπίσετε νέους τρόπους για να προσεγγίσετε περισσότερα μέλη του κοινού-στόχου σας.

 Instagram App Insights.

Στην εφαρμογή Instagram, μεταβείτε στον λογαριασμό σας και πατήστε την καρτέλα Insights. Κάντε scroll στην ενότητα "Επισκόπηση Insights" και ελέγξτε κάθε μία από τις τρεις ενότητες ξεχωριστά. Στη συνέχεια, συγκρίνετε αυτά που βρήκατε.

Ξεκινήστε με την καρτέλα “συνολικοί ακόλουθοι”. Ελέγξτε την ηλικία, φύλο και τοποθεσία για τους ακόλουθούς σας.

Συγκρίνετε αυτά τα δεδομένα με τη σχετική ανάλυση στην καρτέλα "Προσεγγίσεις λογαριασμών". Πού προσεγγίζετε άτομα και φαίνεται πόσοι δεν σας ακολουθούν ακόμα;

Στη συνέχεια, συγκρίνετε τα ευρήματά σας με την καρτέλα Accounts Enganged, η οποία αντικατοπτρίζει τους χρήστες που ενδιαφέρονται περισσότερο για την επιχείρησή σας και μπορεί να δείχνουν τη μεγαλύτερη πρόθεση για αγορά. Ποια είναι τα πιο αφοσιωμένα τμήματα κοινού και πώς η επιχείρησή σας προωθείται ενεργά σε αυτά;

#2: Αξιολογήστε την ανάλυση περιεχομένου Instagram.

Τα δημογραφικά στοιχεία και τα ενδιαφέροντα μπορούν να σας πουν πολλά για το τρέχον και το πιθανό κοινό σας στο Instagram. Αλλά βλέποντας σε τι ανταποκρίνονται και πώς αντιδρούν, μπορείς να σου δώσει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες.

Ενώ βρίσκεστε στην εφαρμογή Instagram, κάντε κύλιση προς τα κάτω για να δείτε αναλυτικά στοιχεία περιεχομένου στην καρτέλα Accounts Engaged. Αρχικά, ρίξτε μια ματιά στον συνολικό αριθμό αλληλεπιδράσεων για κάθε τύπο περιεχομένου. Οι χρήστες αφήνουν πολλά σχόλια στο περιεχόμενό σας ή είναι πιο πιθανό να αποθηκεύσουν ή να μοιραστούν;

Στη συνέχεια, προσδιορίστε τις αναρτήσεις, τις ιστορίες, τους τροχούς και τις ζωές που προκάλεσαν τη μεγαλύτερη αφοσίωση.

Σε τι είδους περιεχόμενο ή θέματα απαντούν συχνότερα οι χρήστες; Με αυτά τα δεδομένα, μπορεί να μπορείτε να υποθέσετε τη ζήτηση για ορισμένα προϊόντα ή το ενδιαφέρον σε συγκεκριμένες περιοχές.

#3: Ελέγξτε τα σχόλια και τα DM στο Instagram.

Τα αναλυτικά στοιχεία του Instagram μπορούν να σας βοηθήσουν να συλλέξετε γρήγορα πολλά χρήσιμα δεδομένα, αλλά αυτές οι πληροφορίες δεν είναι πολύ λεπτομερείς. Η ανάλυση σχολίων και DM απαιτεί πολύ περισσότερο χρόνο και μη αυτόματο έλεγχο, αλλά μπορεί να σας δώσει πολύ πιο διακριτικά αποτελέσματα.

Λάβετε υπόψη ότι ορισμένα εργαλεία πληροφοριών τρίτων μπορούν να παρακολουθούν και να αξιολογούν αυτόματα την αφοσίωση στο Instagram. Αλλά για τους σκοπούς μας, θα επικεντρωθούμε σε εγγενή εργαλεία στα οποία κάθε επιχείρηση μπορεί να έχει πρόσβαση χωρίς κόστος.

Στο Business Suite, ανοίξτε την καρτέλα Σχόλια Instagram στα εισερχόμενά σας. Βρείτε τις αναρτήσεις με τις καλύτερες επιδόσεις και διαβάστε τα σχόλια για να μετρήσετε το πλαίσιο. Καταγράψτε την αναλογία θετικών, αρνητικών και ουδέτερων σχολίων, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε το συνολικό συναίσθημα.

Κάντε το ίδιο για τα DM σας. Για να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε αποτελεσματικά τα DM σας, σκεφτείτε να δημιουργήσετε ένα σύστημα ετικετών. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε ετικέτες συναισθημάτων ή να υποδείξετε εάν οι χρήστες είναι τρέχοντες πελάτες ή υποψήφιοι πελάτες υψηλής πρόθεσης. Στη συνέχεια, μπορείτε να μετρήσετε και να συγκρίνετε τμήματα πιο γρήγορα.

Με αυτά τα δεδομένα, μπορείτε να πάρετε μια γενική ιδέα για το πώς νιώθουν οι άνθρωποι για την επωνυμία και τις προσφορές σας. Ωστόσο, έχετε υπόψη σας ότι τα σχόλια και τα μηνύματα DM αντικατοπτρίζουν μόνο αυτά που λένε οι άνθρωποι όταν μιλούν απευθείας στην επωνυμία σας, επομένως ενδέχεται να μην μπορείτε να αξιολογήσετε το πλήρες φάσμα των συναισθημάτων των πελατών.

#4: Αναλύστε ετικέτες και αναφορές επωνυμίας

Το Instagram μπορεί να μην έχει επίσημη πλατφόρμα κριτικών. Αλλά αυτό δεν θα εμποδίσει τους πελάτες σας να ελέγχουν ανεπίσημα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας ή να εκφράσουν απόψεις για την επωνυμία σας σε όλη την πλατφόρμα. Εάν αφιερώσετε χρόνο για να βρείτε αναφορές και αναρτήσεις με ετικέτα, μπορείτε να αποκτήσετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το πώς βλέπει το κοινό-στόχο σας την επωνυμία σας.

Στην εφαρμογή Instagram, μεταβείτε στο προφίλ σας και πατήστε για να δείτε την καρτέλα με ετικέτα. Εδώ, θα δείτε όλες τις αναρτήσεις στο Instagram όπου οι χρήστες σας πρόσθεσαν ετικέτες, συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου που δημιουργείται από τους χρήστες που διαθέτει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Οι αναφορές τείνουν να θάβονται γρήγορα στη ροή ειδοποιήσεων Instagram, αλλά μπορείτε να τις βρείτε εύκολα στο Business Suite. Μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου "Αναρτήσεις και ιστορίες" και μεταβείτε στην καρτέλα "Αναφορές και ετικέτες". Χρησιμοποιήστε το αναπτυσσόμενο μενού για να επιλέξετε το Instagram και να ελέγξετε όλες τις αναρτήσεις που αναφέρουν την επωνυμία σας στη λεζάντα.

Παρόμοια με τα σχόλια και τα μηνύματα DM, οι ετικέτες και οι αναφορές απαιτούν μη αυτόματο έλεγχο.

Αλλά αν οι χρήστες του Instagram μιλούν για την επωνυμία σας, είναι σημαντικό να κατανοήσετε τι λένε. Για να ενημερώσετε την έρευνα αγοράς σας, μπορείτε να διαγραμμίσετε:

Ημερομηνίες ετικετών και αναφορών, ώστε να μπορείτε να δείτε αιχμές στη δραστηριότητα και τα μοτίβα με την πάροδο του χρόνου

Συναίσθημα ετικετών και αναφορών, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε θετικές και αρνητικές κριτικές ή να αξιολογείτε άλλους σκοπούς, όπως παράπονα ή ερωτήσεις

Τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες που αναφέρονται, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την αναγνωρισιμότητα διαφόρων πτυχών της επωνυμίας σας

Χρήστες που αναφέρουν ή προσθέτουν ετικέτες στην επωνυμία σας, ώστε να μπορείτε να δείτε τους τύπους των κοινοτήτων επιρροής που έχει ήδη φτάσει η επωνυμία σας

#5: Αναζήτηση για σχετικά Hashtags

Όταν οι χρήστες θέλουν η επωνυμία σας να δει τι έχουν να πουν, είναι πιο πιθανό να προσθέσουν ετικέτα στον λογαριασμό σας ή να αναφέρουν το @username σας. Αλλά αν δημοσιεύουν λιγότερο χωρίς όνομα, οι χρήστες του Instagram ενδέχεται να μην αναφέρουν ή να προσθέσουν ετικέτα στην επωνυμία σας. Γι' αυτό είναι σημαντικό να αναζητάτε hashtags και άλλους σχετικούς όρους σε λεζάντες και σχόλια.

Χρησιμοποιήστε την καρτέλα Εξερεύνηση του Instagram για να αναζητήσετε περιεχόμενο που σχετίζεται με την επωνυμία σας. Αν και είναι χρήσιμο να ξεκινήσετε αναζητώντας το όνομα της επωνυμίας σας και τα επώνυμα hashtags, είναι καλή ιδέα να προχωρήσετε πέρα ​​από τα βασικά. Για παράδειγμα, μπορείτε να αναζητήσετε τα πιο δημοφιλή προϊόντα σας ή κοινά ψευδώνυμα και ορθογραφικά λάθη της επωνυμίας σας.

Μη σταματάτε εκεί. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την καρτέλα "Εξερεύνηση" του Instagram για να κάνετε έρευνα ανταγωνιστών και κλάδου—και τα δύο τροφοδοτούν την έρευνα αγοράς σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να αναζητήσετε αναρτήσεις στο Instagram σχετικά με τους ανταγωνιστές σας και να μετρήσετε το συναίσθημα των πελατών. Τότε μπορείτε να αποκτήσετε μια καλύτερη αίσθηση του τρόπου σύγκρισης της επωνυμίας σας και της θέσης της στον κλάδο.

Η αναζήτηση όρων και hashtag του κλάδου μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις τάσεις των καταναλωτών και τις αναδυόμενες συμπεριφορές. Εάν μπορείτε να προσδιορίσετε την αυξανόμενη ζήτηση σε μια συγκεκριμένη θέση, ίσως μπορείτε ακόμη και να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες για να αναπτύξετε την επωνυμία σας.

Ωστόσο, όσο περισσότερα δεδομένα συλλέγετε, τόσο πιο δύσκολη γίνεται η διαχείρισή τους και η συλλογή πληροφοριών στην εφαρμογή Instagram. Εάν σκέφτεστε σοβαρά να χρησιμοποιήσετε το Instagram για κοινωνική ακρόαση και ευφυΐα αγοράς, είναι καλή ιδέα να επενδύσετε σε μια πλατφόρμα τρίτου μέρους που μπορεί να εκτελεί αναζητήσεις και να παρέχει αναλυτικά στοιχεία για την ομάδα σας.

#6: Ρωτήστε τους ακολούθους σας στο Instagram

Μέχρι στιγμής έχουμε επικεντρωθεί στην ανάλυση περιεχομένου και κοινού που ήδη υπάρχουν. Αλλά το Instagram έχει επίσης μερικές ενδιαφέρουσες επιλογές για να ρωτήσετε τους υποψήφιους πελάτες και τους πελάτες σχετικά με την επωνυμία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Ας δούμε πώς μπορείτε να ζητήσετε απόψεις στο Instagram.

Έρευνα αγοράς σε Instagram Stories

Όταν δημιουργείτε ιστορίες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαδραστικά αυτοκόλλητα για να προτρέψετε την αφοσίωση. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αυτοκόλλητο ερωτήσεων για να κάνετε τους ακόλουθους να ρωτήσουν για τις προσφορές σας. Εκτός από την απάντηση στις ερωτήσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες για να αξιολογήσετε την αναγνωρισιμότητα και τη ζήτηση επωνυμίας.

Θέλετε να μάθετε αν οι πελάτες προτιμούν μια επιλογή από μια άλλη ή αν οι ακόλουθοι ταιριάζουν στο ιδανικό προφίλ πελάτη σας; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δημοσκόπηση ή το αυτοκόλλητο του ρυθμιστικού emoji για να κάνετε τους χρήστες να μοιράζονται απαντήσεις ή προτιμήσεις δηλώσεων. Με την επιλογή δημοσκόπησης, μπορείτε να δώσετε στους χρήστες πολλαπλές απαντήσεις για να κάνετε τη συλλογή δεδομένων εύκολη.

Το αυτοκόλλητο "προσθέστε το δικό σας" είναι επίσης χρήσιμο για να κάνετε τους ακολούθους να μοιράζονται πιο διαφοροποιημένες απαντήσεις. Για παράδειγμα, μπορείτε να ζητήσετε από τους ακόλουθους να μοιραστούν μια εικόνα του αγαπημένου τους προϊόντος σε μια συγκεκριμένη θέση, ώστε να μπορείτε να πάρετε ιδέες για μια μελλοντική σειρά προϊόντων ή να βεβαιωθείτε ότι έχετε τα σωστά σχέδια τώρα.

Έρευνα αγοράς σε Reel Instagram

Όπως οι ιστορίες, τα Reels έχουν επίσης διαδραστικές επιλογές αυτοκόλλητων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα δημοσκόπησης για να κάνετε το κοινό σας να επιλέξει αυτό ή εκείνο ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ρυθμιστικό emoji για να τους ζητήσετε να εκφράσουν μια προτίμηση. Το αυτοκόλλητο add yours είναι επίσης διαθέσιμο για τη συλλογή οπτικών δεδομένων.

Αν και τα Reels δεν έχουν τη διάρκεια ζωής 24 ωρών που έχουν οι ιστορίες, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα από τα διαδραστικά αυτοκόλλητα εξαφανίζονται μετά από 48 ώρες. Φροντίστε λοιπόν να ελέγξετε τα αποτελέσματα πριν λήξουν, ώστε να μην χάσετε την έρευνά σας.

Με τα Reels, δεν χρειάζεται να δημιουργείτε εντελώς νέο περιεχόμενο. Όταν χρησιμοποιείτε το εργαλείο Remix, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά παλαιότερες αναρτήσεις στο περιεχόμενό σας. Επιλέξτε οποιοδήποτε δημοσιευμένο reel ή ανάρτηση, ανοίξτε το μενού και επιλέξτε την επιλογή Remix. Στη συνέχεια, επιλέξτε μια νέα φωτογραφία ή ένα βίντεο που θα χρησιμοποιήσετε ως σύγκριση και χρησιμοποιήστε ένα από τα διαδραστικά αυτοκόλλητα για να παρακινήσετε τους ακόλουθους να αλληλεπιδράσουν.

Έρευνα αγοράς σε αναρτήσεις στο Instagram

Οι αναρτήσεις στο Instagram μπορεί να μην έχουν τις ίδιες διαδραστικές επιλογές με τις ιστορίες και τα Reels, αλλά μπορείτε ακόμα να τις χρησιμοποιήσετε για έρευνα αγοράς. Για να τραβήξετε την προσοχή καθώς το κοινό σας κάνει scroll στη ροή, βεβαιωθείτε ότι η ερώτησή σας εμφανίζεται στην εικόνα και όχι μόνο στη λεζάντα.

Συνεχίζοντας το ίδιο παράδειγμα από πάνω, μπορείτε να ρωτήσετε το κοινό σας για το προϊόν που προτιμά. Εάν έχετε μερικές επιλογές για κοινή χρήση, μια ανάρτηση καρουζέλ λειτουργεί ιδιαίτερα καλά. Μπορείτε να κάνετε την ερώτηση ξεκάθαρη στην πρώτη εικόνα και, στη συνέχεια, να ζητήσετε από τους ακόλουθους να κάνουν κύλιση στο καρουζέλ για να δουν όλες τις επιλογές.

Ξεκαθαρίστε πώς θέλετε οι ακόλουθοι να εκφράσουν τη γνώμη τους. Για παράδειγμα, μπορείτε να τους ζητήσετε να αφήσουν ένα σχόλιο με το χρώμα, το μέγεθος ή το σχέδιο που προτιμούν. Στη συνέχεια, μπορείτε να ελέγχετε και να γράφετε τις απαντήσεις όταν περάσει μια εβδομάδα ή μετά την επιβράδυνση των σχολίων.

Έρευνα Αγοράς στο Instagram Bio

Έχετε ήδη μια έρευνα αγοράς που θα θέλατε να ολοκληρώσουν οι πελάτες και οι υποψήφιοι; Μπορείτε να το συνδέσετε απευθείας στο βιογραφικό σας στο Instagram, χρησιμοποιώντας μια απλή παρότρυνση για δράση για να τραβήξετε την προσοχή σε αυτό.

Συμπέρασμα

Εάν το κοινό-στόχος σας χρησιμοποιεί το Instagram τακτικά, αυτό το κανάλι μπορεί να έχει πάρα πολλά πολύτιμα δεδομένα που μπορούν να ενημερώσουν την έρευνα αγοράς σας. Χρησιμοποιήστε τις παραπάνω συμβουλές για να συγκεντρώσετε πληροφορίες σχετικά με το κοινό, τον κλάδο και τους ανταγωνιστές σας και να βρείτε νέες ευκαιρίες για επιχειρηματική ανάπτυξη.

Πηγη:https://www.socialmediaexaminer.com/6-ways-to-research-your-target-audience-on-instagram/.


Τhe article was written by Mania Nine

Similar Posts