Το TikTok προετοιμάζεται για τον Μήνα Μόδας. 

Αυτή τη σεζόν, ο Μήνας της Μόδας επικεντρώνεται στο #FashionForYou, μια καθολική γιορτή του προσωπικού στυλ, της αυτοέκφρασης και της περιεκτικότητας. Είτε βρίσκεστε λοιπόν στις πασαρέλες στο Παρίσι είτε περπατάτε στο διάδρομό σας στο σπίτι, αυτό το hashtag ενθαρρύνει ολόκληρη την κοινότητά μας να συμμετέχει στη συζήτηση για τη μόδα, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται.

Το TikTok προετοιμάζεται για τον Μήνα Μόδας. 

Στο πλαίσιο αυτό, το TikTok θα παρουσιάσει μια σειρά από επιρροές και σχεδιαστές μόδας μέσω του hashtag #FashionMonth.  Έως τις 14 Οκτωβρίου, θα φιλοξενεί επίσης ζωντανές συνεδρίες με διάφορες γνωστές εταιρείες και περιοδικά, όπως η Julia Fox, το Paper Magazine και το WhoWhatWear.

 

Το TikTok συνεργάζεται επίσης, με το περιοδικό Vogue για να παρουσιάσει αναδυόμενους σχεδιαστές μόδας.

 

Συγκεκριμένα η Vogue, θα αναδείξει τέσσερις διαφορετικούς σχεδιαστές σε όλο τον κόσμο καθώς μας καθοδηγούν στη δημιουργία μερικών από τις πιο viral εμφανίσεις τους. Φροντίστε να ακολουθήσετε το @voguemagazine καθ' όλη τη διάρκεια του Μήνα Μόδας για να δείτε ποιοι σχεδιαστές είναι στο επίκεντρο!

 

Τέλος, το TikTok λανσάρει μερικά νέα εφέ εμπνευσμένα από τη μόδα και το Fenty Beauty, το Glamour UK και άλλα.


Εάν εργάζεστε στον τομέα της μόδας, αξίζει να συντονιστείτε για να λάβετε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με τις πιο πρόσφατες τάσεις, ενώ παράλληλα να κατανοήσετε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο οι influnecers και οι εκδότες χρησιμοποιούν το TikTok με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Πηγή: https://www.socialmediatoday.com/news/tiktok-announces-new-programming-and-creative-effects-for-fashion-month/631573/. 


Τhe article was written by Mania Nine

Similar Posts