Έρχεται νέα Sticker στον Instagram, ποια η χρήση του; Προγραμματισμός event, ώστε να υπενθυμίζει τις εκδηλώσεις στους ακόλουθους;!

Φυσικά και το έχετε δει....αλλά με δυνατότητα συνδέσμου, που σας οδηγεί απευθείας στο event και να μπορείτε να το μοιραστείτε επίσης ανά πάσα στιγμή σαν sticker; Αυτό είναι κάτι καινούργιο! 
 

disc_pop up news

Λίγο πολύ όλοι έχουμε δει ή και χρησιμοποιήσει τη λειτουργία υπενθύμισης για ένα συγκεκριμένο event από τα stories ή ακόμα και το feed.

Κατά την δημιουργία του event μπορούμε να το ανεβάσουμε ως story ακόμα και με αντίστροφη μέτρηση την ημερομηνία (βέβαια αυτό συμβαίνει μόνο μια φορά χωρίς δυνατότητα επαναπροβολής του) δεν περιλαμβάνει όμως σύνδεσμο του event, όπως η λειτουργία ‘’add link’’ του Instagram.

 

 

Τα γεγονότα αλλάζουν, με το νέο sticker “scheduled”, μπορούμε να κάνουμε προσθήκη με απευθείας link (συνδέσμου) που σε οδηγεί στο event της επιλογής σας και φυσικά να το κάνουμε και εκ νέου κοινή χρήση ή επαναπροώθηση συγκεκριμένα στα stories που διαπιστώνεται και η μεγαλύτερη αλληλεπίδραση.

Με το νέο αυτό εργαλείο του Instagram, προβλέπεται ότι θα είναι ένας πολύ καλός τρόπος να αυξηθεί το awareness (επίγνωση γύρω από κάθε εκδήλωση ανά τακτά χρονικά διαστήματα και φυσικά θα έχει και ιδιαίτερη απήχηση στα μουσικά events ή τις αντίστοιχες δραστηριότητες).

 

 

Θα είναι χρήσιμο εργαλείο για την επαναπροώθηση  των events της επιλογής τους ή τις προσεχείς παρουσιάσεις.

Τέλος, να σημειώσουμε πως νέα αυτή λειτουργία είναι ήδη διαθέσιμη σε αρκετούς χρήστες που έχουν την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής.
 

 

 

 

Similar Posts