Το Instagram επιβεβαιώνει ότι τα βίντεο κάτω των 60 δευτερολέπτων στα Story δεν θα χωρίζονται πλέον σε τμήματα.

Το Instagram συνεχίζει τη σταδιακή του διαδικασία συγχώνευσης των προϊόντων βίντεο σε ένα, με την ανακοίνωση ότι τα βίντεο σε Ιστορίες διάρκειας κάτω των 60 δευτερολέπτων δεν θα χωρίζονται πλέον σε τμήματα 15 δευτερολέπτων στην εφαρμογή.

 

Όπως μπορείτε να δείτε σε αυτήν την ειδοποίηση εντός εφαρμογής, που δημοσιεύτηκε από τον ειδικό στα

Όπως μπορείτε να δείτε σε αυτήν την ειδοποίηση εντός εφαρμογής, που δημοσιεύτηκε από τον ειδικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Matt Navarra, όταν ενημερώνετε την εφαρμογή IG σας, θα λαμβάνετε μια ειδοποίηση που θα σας ενημερώνει ότι τα βίντεό σας στις Ιστορίες δεν θα κόβονται πλέον, γεγονός που το καθιστά καλύτερη εμπειρία θέασης.

Το Instagram δοκίμασε την ενημέρωση με επιλεγμένους χρήστες τον περασμένο χρόνο, ως μέρος της ευρύτερης διαδικασίας ενσωμάτωσης των επιλογών βίντεο, σύμφωνα με τη μετατόπιση βίντεο σύντομης μορφής και τις γενικές τάσεις αφοσίωσης.

Επίσης, τον περασμένο Οκτώβριο, το Instagram απέσυρε την επωνυμία του IGTV, καθώς συνδύαζε το IGTV και τα βίντεο τροφοδοσίας σε μία μορφή, ενώ τον Ιούλιο, το Instagram ανακοίνωσε ότι όλα τα βίντεο διάρκειας κάτω των 15 λεπτών θα δημοσιεύονταν ως Reels, ευθυγραμμίζοντας περαιτέρω τις διάφορες μορφές βίντεο.

Η συγχώνευση των επιλογών βίντεο στοχεύει στην απλοποίηση της εφαρμογής, ενώ, επίσης, θα βοηθήσει το Instagram να μεγιστοποιήσει την αφοσίωση των χρηστών, καθιστώντας όλο το περιεχόμενο βίντεο, σε όλες τις μορφές, διαθέσιμο σε περισσότερα μέρη όπου οι χρήστες αλληλεπιδρούν.

Μετατοπίζοντας το περιεχόμενο βίντεο σε μια πιο ευθυγραμμισμένη μορφή, αυτό θα δώσει στην IG περισσότερο απόθεμα βίντεο για να εισαγάγει στις ροές των χρηστών, κάτι που προσπαθεί όλο και περισσότερο να κάνει μέσω προτάσεων που καθορίζονται από την τεχνητή νοημοσύνη, καθώς ακολουθεί το παράδειγμα του TikTok στο να κάνει την κύρια ροή σας πιο εστιασμένη σε ψυχαγωγία, σε αντίθεση με το να περιορίζεστε μόνο στις τελευταίες δημοσιεύσεις από άτομα και προφίλ που ακολουθείτε.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Meta, Mark Zuckerberg, σημείωσε πρόσφατα ότι λίγο περισσότερο από το 15% του περιεχομένου στις ροές Instagram, προέρχεται πλέον από άτομα, ομάδες ή λογαριασμούς που οι χρήστες δεν ακολουθούν, με τις συστάσεις της AI να συμβάλλουν όλο και περισσότερο στην εμπειρία του χρήστη. Ο Ζούκερμπεργκ σημείωσε ότι αναμένει να δει αυτό το ποσό υπερδιπλασιασμένο μέχρι το τέλος του επόμενου έτους.

Το Instagram εργάζεται για αυτό εδώ και αρκετό καιρό, με τον επικεφαλής του Instagram Adam Mosseri να σημειώνει τον Ιανουάριο ότι:

«Ψάχνουμε πώς μπορούμε - όχι μόνο με το IGTV, αλλά σε όλο το Instagram - να απλοποιήσουμε και να ενοποιήσουμε τις ιδέες, επειδή πέρυσι τοποθετήσαμε πολλά νέα στοιχήματα. Νομίζω ότι φέτος πρέπει να επιστρέψουμε στην εστίασή μας στην απλότητα».

Πηγή: https://www.socialmediatoday.com/news/Instagram-Announces-Videos-Under-60-Seconds-Stories-No-Longer-Split-Segments/632598/


Τhe article was written by Mania Nine

Similar Posts