Διαφημίσεις LinkedIn: Πώς να εξερευνήσετε τις καμπάνιες των ανταγωνιστών. Θέλετε να προβάλλετε πιο αποτελεσματικές διαφημίσεις LinkedIn; Αναρωτιέστε πώς οι ανταγωνιστές σας διαφημίζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους;

Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε πώς να ερευνάτε τις διαφημίσεις LinkedIn των ανταγωνιστών σας και να λαμβάνετε ιδέες για να βελτιώσετε τις καμπάνιες σας.

Διαφημίσεις LinkedIn: Πώς να εξερευνήσετε τις καμπάνιες των ανταγωνιστών. Θέλετε να προβάλλετε πιο α

#1: Πώς να βρείτε τις διαφημίσεις LinkedIn των ανταγωνιστών σας.

Το LinkedIn καθιστά σχετικά εύκολο να βρείτε τις διαφημίσεις των ανταγωνιστών σας χωρίς να φύγετε από την πλατφόρμα. Χρησιμοποιήστε την απλή ροή παρακάτω για να ρίξετε μια ματιά στις διαφημίσεις οποιασδήποτε εταιρείας στο LinkedIn.

Κάντε μια λίστα με τους ανταγωνιστές σας.

Ξεκινήστε κάνοντας μια λίστα με τις εταιρείες που θέλετε να κάνετε έρευνα. Για παράδειγμα, μπορεί να αναζητήσετε τρέχοντες ανταγωνιστές ή επιχειρήσεις που φιλοδοξείτε να φτάσετε σε λίγα χρόνια. Εφόσον η επιχείρηση διαθέτει εταιρική σελίδα στο LinkedIn, μπορείτε να εξερευνήσετε τις διαφημίσεις της.


Εντοπίστε τις σελίδες της εταιρείας των ανταγωνιστών σας.

Ένα προς ένα, πληκτρολογήστε το όνομα κάθε επιχείρησης στη γραμμή αναζήτησης του LinkedIn και μεταβείτε στη σελίδα της σχετικής εταιρείας. Ή αν ακολουθείτε ήδη όλους τους ανταγωνιστές σας, μπορείτε εύκολα να βρείτε τις εταιρικές τους σελίδες από το LinkedIn Discover.
 

Από την κύρια ροή του LinkedIn, κάντε scroll στο κάτω μέρος της λίστας των ομάδων, των συμβάντων και των hashtag. Κάντε κλικ στο κουμπί Ανακαλύψτε περισσότερα και, στη συνέχεια, επιλέξτε Σελίδες. Από εκεί, μπορείτε να κάνετε κλικ για να δείτε τις σελίδες της εταιρείας για οποιαδήποτε από τις επιχειρήσεις που ακολουθείτε.

Βρείτε τις ενεργές διαφημίσεις των ανταγωνιστών σας.

Αφού εντοπίσετε τις εταιρικές σελίδες των ανταγωνιστών σας, κάντε κλικ για να δείτε τις αναρτήσεις της σελίδας. Η καρτέλα Αναρτήσεις εμφανίζει μια ροή όλου του περιεχομένου που έχει δημοσιεύσει η σελίδα. Περιλαμβάνει τα πάντα, από αναρτήσεις συνδέσμων και άρθρα έως έγγραφα και εκδηλώσεις LinkedIn Live.

Για να φιλτράρετε το οργανικό περιεχόμενο, κάντε κλικ στις Διαφημίσεις. Τώρα μπορείτε να δείτε τις διαφημίσεις που προβάλλει η σελίδα της εταιρείας.

Λάβετε υπόψη ότι η καρτέλα Διαφημίσεις εμφανίζει μόνο τρέχουσες διαφημίσεις LinkedIn, όχι προηγούμενες καμπάνιες. Επομένως, εάν η επιχείρηση δεν προβάλλει διαφημίσεις αυτήν τη στιγμή, θα δείτε μια ειδοποίηση όπως η παρακάτω.

Ωστόσο, εάν η σελίδα προβάλλει καμπάνιες επί πληρωμή, θα δείτε μια πλήρη λίστα με όλες τις διαφημίσεις που είναι επί του παρόντος ζωντανές. Σε αυτήν τη ροή, όλες οι διαφημίσεις φαίνονται σχεδόν ακριβώς πώς θα εμφανίζονταν αν εμφανίζονταν στη ροή σας στο LinkedIn. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε τα πάντα, από το αντίγραφο μέχρι τα δημιουργικά και τα κουμπιά παρότρυνσης για δράση (CTA) που χρησιμοποιούν οι ανταγωνιστές σας.
 

Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτές οι διαφημίσεις λειτουργούν ακριβώς όπως θα έκαναν αν εμφανίζονταν στη feed σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε κλικ για να δείτε τη συνδεδεμένη σελίδα προορισμού, όπου μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την προσφορά και την τοποθέτηση.

 

#2: Πώς να χρησιμοποιήσετε τη ροή του LinkedIn για να ερευνήσετε διαφημίσεις.

Η ύπαρξη μιας λίστας ανταγωνιστών για έρευνα μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε και να ελέγξετε αποτελεσματικά τις διαφημίσεις. Αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις, στο scroll στο feed σας LinkedIn μπορεί να σας δώσει εξίσου πολλές υπέροχες ιδέες για τις διαφημίσεις σας. Ας δούμε πώς το feed σας στο LinkedIn μπορεί να συμβάλει στην έρευνά σας.

Δημιουργήστε τη δική σας βιβλιοθήκη αναφοράς διαφημίσεων LinkedIn.

Όταν εντοπίσετε μια ενδιαφέρουσα διαφήμιση στη feed σας, μπορείτε να κάνετε κλικ στις τρεις κουκκίδες επάνω δεξιά για να προβάλετε πρόσθετες ενέργειες. Για να προσθέσετε σελιδοδείκτη σε μια διαφήμιση στην οποία μπορείτε να ανατρέξετε αργότερα, κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση και προσθέστε την στην προσωπική σας βιβλιοθήκη.

Μπορείτε να επιστρέψετε και να προβάλετε όλες τις διαφημίσεις που έχετε αποθηκεύσει ανά πάσα στιγμή. Στην κύρια ροή του LinkedIn, αναζητήστε το προφίλ και τα στατιστικά σας στην επάνω αριστερή γωνία. Κάτω από αυτό, θα δείτε ένα κουμπί Τα στοιχεία μου. Από εκεί, μπορείτε να κάνετε κύλιση στη βιβλιοθήκη σας και να κάνετε κλικ για να προβάλετε οποιαδήποτε αποθηκευμένη διαφήμιση.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια παρόμοια ροή για να αποθηκεύσετε διαφημίσεις στην εφαρμογή LinkedIn για κινητά. Πατήστε τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία μιας διαφήμισης για να την προσθέσετε σελιδοδείκτη. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο προφίλ σας και μεταβείτε στην ενότητα Πόροι. Πατήστε για να δείτε όλους τους πόρους, όπου θα δείτε την ενότητα Τα στοιχεία μου.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το LinkedIn δεν σας επιτρέπει να οργανώσετε τη βιβλιοθήκη σας. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι διαφημίσεις που αποθηκεύετε θα εμφανίζονται μαζί με τυχόν οργανικές αναρτήσεις ή άρθρα που αποθηκεύετε. Δεν υπάρχει τρόπος να τα τοποθετήσετε σε ξεχωριστούς φακέλους ή να προσθέσετε σημειώσεις.

Επιπλέον, οι αποθηκευμένες διαφημίσεις φαίνονται λίγο διαφορετικές από το πώς εμφανίζονται αρχικά στη ροή σας ή στη ροή διαφημίσεων μιας εταιρικής σελίδας. Στην πραγματικότητα, οι αποθηκευμένες διαφημίσεις μοιάζουν πολύ με οργανικές αναρτήσεις, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχουν κουμπιά CTA ή ετικέτες προώθησης.

Οι αποθηκευμένες διαφημίσεις δεν διαθέτουν επίσης ορισμένες βασικές λειτουργίες. Για να το οπτικοποιήσετε αυτό, εάν προσθέσετε τον σελιδοδείκτη σε μια διαφήμιση που έχει  φόρμα δυνητικού πελάτη, η φόρμα δεν θα εμφανίζεται όταν κάνετε κλικ στην αποθηκευμένη έκδοση. Αντίθετα, η σελίδα προορισμού θα φορτώσει αυτόματα.

Εάν είστε περίεργοι σχετικά με τους τύπους διαφημίσεων και τα CTA που χρησιμοποιούν οι ανταγωνιστές σας, φροντίστε να αλληλεπιδράσετε μαζί τους όταν τα βλέπετε στη ροή. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τις αποθηκευμένες διαφημίσεις σας ως αναφορές για αντίγραφα, διαφημιστικά κείμενα και σελίδες προορισμού.

Χρησιμοποιήστε τη ροή του LinkedIn για να αποκαλύψετε τη στόχευση ανταγωνιστών.

Εάν θέλετε να μάθετε πώς οι ανταγωνιστές έχουν δημιουργήσει το κοινό-στόχο τους, μπορείτε να μάθετε πολλά από τη ροή σας στο LinkedIn. Επιλέξτε οποιαδήποτε διαφήμιση στη ροή σας και κάντε κλικ στις τρεις τελείες επάνω δεξιά. Από το αναπτυσσόμενο μενού, κάντε κλικ στην επιλογή Γιατί βλέπω αυτήν τη διαφήμιση;

 


 
Η ροή εργασίας για την εφαρμογή LinkedIn είναι παρόμοια. Πατήστε τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία οποιασδήποτε διαφήμισης και επιλέξτε Γιατί βλέπω αυτήν τη διαφήμιση;

Από εκεί, μπορείτε να δείτε έναν ή περισσότερους λόγους που το προφίλ σας ταιριάζει στο κοινό-στόχο της διαφήμισης. Για παράδειγμα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι ο διαφημιζόμενος σας στόχευσε με βάση την τοποθεσία σας, τα ενδιαφέροντά σας, τη δραστηριότητά σας στο LinkedIn ή άλλες πτυχές του προφίλ σας.


Κάντε κλικ σε οποιονδήποτε από τους λόγους για να αποκαλύψετε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων συγκεκριμένων ενδιαφερόντων που χρησιμοποίησε ο διαφημιστής για να σας στοχεύσει. Δεδομένου ότι το LinkedIn Campaign Manager έχει μια τόσο μεγάλη λίστα επιλογών στόχευσης—πολλές από τις οποίες ίσως δεν έχετε παρατηρήσει ποτέ—αυτά τα απλά βήματα μπορούν να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε νέους τρόπους προσέγγισης του κοινού σας.

Για παράδειγμα, μπορεί να εμπνευστείτε για να στοχεύσετε χρήστες του LinkedIn με βάση τα εξής:

Τοποθεσία, ειδικά αν η επιχείρησή σας εξυπηρετεί μια συγκεκριμένη γεωγραφική αγορά.
Μέγεθος εταιρείας, ειδικά εάν ο ιδανικός πελάτης σας εργάζεται για μια μεγάλη ή μικρή επιχείρηση.
Τίτλοι εργασίας, ειδικά αν αναζητάτε υπαλλήλους εισόδου ή ανώτερα στελέχη.
Συνδρομές ομάδας, ειδικά αν μπορείτε να βρείτε ομάδες δημοφιλείς στο κοινό σας.
Δραστηριότητα, ειδικά αν θέλετε να προσεγγίσετε άτομα που έχουν αλληλεπιδράσει με την επωνυμία σας. 

 

#3: Πώς να χρησιμοποιήσετε την ανταγωνιστική έρευνα για να βελτιώσετε τις διαφημίσεις σας στο LinkedIn.

Τι μπορείτε να κάνετε με την ανταγωνιστική έρευνά σας; Ας δούμε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσα έχετε μάθει από τις διαφημίσεις των ανταγωνιστών για να δημιουργήσετε καλύτερες καμπάνιες στο LinkedIn.

Δημιουργήστε μια πιο αποτελεσματική διαφήμιση στο LinkedIn.

Θα μπορούσε ο οδηγός διαφημίσεων να χρησιμοποιηθεί; Κατασκευάζετε την πρώτη πληρωμένη διαφήμιση της εταιρείας σας; Σε πολλές περιπτώσεις, είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε τις διαφημίσεις των ανταγωνιστών σας καθώς κάνετε scroll στις διαφημίσεις τους και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε τον χάρτη ως έμπνευση για τη δική σας διαφήμιση.

Ξεκινήστε σημειώνοντας τις διαφημίσεις των ανταγωνιστών σας με επίκεντρο την ευαισθητοποίηση. Στη συνέχεια, αναζητήστε διαφημίσεις που αυξάνουν την επισκεψιμότητα του ιστότοπου ή ενθαρρύνουν την αφοσίωση στη σελίδα. Τέλος, εντοπίστε με ακρίβεια τις διαφημίσεις που έχουν σχεδιαστεί για τη δημιουργία δυνητικών πελατών και την ασφάλεια των μετατροπών. 

Στη συνέχεια, ελέγξτε πώς στήνονται οι διαφημίσεις για να δημιουργήσετε μια καμπάνια πλήρους διασποράς. Για παράδειγμα, οι διαφημίσεις που εστιάζονται στο στάδιο της ευαισθητοποίησης μπορεί να χρησιμοποιούν οι ανταγωνιστές σας μια στρατηγική που ποτέ δεν σκεφτήκατε.

Οι διαφημίσεις τους με επίκεντρο την αφοσίωση μπορεί να χρησιμοποιούν τακτικές που δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ. Για παράδειγμα, οι ανταγωνιστές σας μπορεί να επικεντρωθούν περισσότερο στην αφοσίωση στο LinkedIn παρά στην αύξηση της επισκεψιμότητας στους ιστότοπούς τους.


Θα μπορούσατε επίσης να διαπιστώσετε ότι οι ανταγωνιστές σας χρησιμοποιούν τρόπους που συνήθως δεν χρησιμοποιείτε, όπως η εκτέλεση καμπανιών προβολής βίντεο. Εάν έχετε επικεντρωθεί σε διαφημίσεις μεμονωμένης εικόνας, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε έναν νέο στόχο για να βελτιώσετε τα αποτελέσματά σας.

Πειραματιστείτε με νέους τύπους προσφορών.

Η ομάδα σας ανακυκλώνει τον ίδιο τύπο προσφοράς εδώ και μήνες; Αναρωτιέστε τι πρέπει να δοκιμάσετε; Ο έλεγχος των διαφημίσεων των ανταγωνιστών σας μπορεί να σας δώσει αμέτρητες ιδέες για νέες προσφορές που μπορείτε να δοκιμάσετε σε όλη τη διαδικάσια. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε προσφορές όπως:

Περιεχόμενο ιστολογίου που παρέχει αξία στους υποψήφιους πελάτες.

1.    Οδηγοί και ηλεκτρονικά βιβλία που δείχνουν προοπτικές πώς να λύσετε ένα βασικό πρόβλημα.
2.    Εκθέσεις που παρέχουν στους υποψήφιους αποκλειστικές πληροφορίες.
3.    Διαδικτυακά σεμινάρια και εικονικές που επιτρέπουν στους υποψήφιους να αλληλεπιδράσουν opinion leaders.
4.    Εκπτώσεις περιορισμένου χρόνου που βοηθούν τους υποψήφιους πελάτες να εξοικονομήσουν χρήματα και να λάβουν εξαιρετικές προσφορές.
5.    Ανάλογα με τον τύπο της προσφοράς που επιλέγετε, θα μπορούσατε ακόμη και να εξετάσετε το ενδεχόμενο να την παρουσιάσετε διαφορετικά. Για παράδειγμα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι ανταγωνιστές σας χρησιμοποιούν σωστά τις φόρμες δημιουργίας δυνητικών πελατών του LinkedIn. Εάν λαμβάνετε μέτρια αποτελέσματα από διαφημίσεις μετατροπής ιστοτόπων, ίσως είναι καιρός να δοκιμάσετε να συλλέξετε δυνητικούς πελάτες απευθείας στο LinkedIn.

Γράψτε πιο συναρπαστικό συνοδευτικό κείμενο διαφημίσεων στο LinkedIn.

Ανησυχείτε ότι το κείμενο της διαφήμισής σας δεν έχει απήχηση στο κοινό σας; Είστε περίεργοι πώς να γράψετε κείμενο που προσελκύει το ιδανικό κοινό σας; Η ανάγνωση των διαφημίσεων των ανταγωνιστών σας μπορεί να δημιουργήσει μια σειρά από στιγμές φωτός.

Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να διαπιστώσετε ότι άλλες εταιρείες στον χώρο σας χρησιμοποιούν τύπους / slogan που φαίνονται ιδιαίτερα αποτελεσματικοί. Θα μπορούσατε επίσης να προσδιορίσετε στοιχεία κειμένου που θα συμπεριλάβετε στις δικές σας διαφημίσεις, όπως:


1.    Δηλώσεις για να προσελκύσουν άμεσα πιθανούς πελάτες.
2.    Σημεία που δείχνουν πως αντιλαμβάνεστε τις ανάγκες και τις προκλήσεις τους.
3.    Χαρακτηριστικά που λένε στους υποψήφιους πελάτες τι μπορούν να κάνουν με το προϊόν ή την υπηρεσία σας.
4.    Οφέλη που βοηθούν τους υποψήφιους πελάτες να κατανοήσουν τι θα λάβουν από την προσφορά σας.
5.    Call to action να εμφανίζονται σε πολλαπλά πεδία για να ενθαρρύνουν μια συγκεκριμένη ενέργεια.
6.    Σε πολλές περιπτώσεις, οι διαφημίσεις των ανταγωνιστών σας μπορεί να είναι εξαιρετικά παραδείγματα. Αλλά είναι επίσης χρήσιμο να εντοπίσετε σφάλματα που πρέπει να αποφύγετε. Για παράδειγμα, μπορεί να διαπιστώσετε η διαφήμιση τους συχνά κόβεται πριν από το CTA. Όταν σχεδιάζετε τις διαφημίσεις σας, ελέγξτε την προεπισκόπηση για να βεβαιωθείτε ότι το αντίγραφο εμφανίζεται σωστά.

1.    Επεκτείνετε τη βιβλιοθήκη σας

Όλες οι διαφημίσεις σας στο LinkedIn χρησιμοποιούν παρόμοια δημιουργικά; Θέλετε να μάθετε αν κάποια άλλη επιλογή θα σας βοηθούσε να αποκτήσετε περισσότερους δυνητικούς πελάτες ή μετατροπές; Όσο περισσότερες διαφημίσεις περιηγείστε, τόσο περισσότερες ιδέες μπορείτε να πάρετε για την αναβάθμιση των δημιουργικών σας. Θα μπορούσατε να πειραματιστείτε με:

1.    Φωτογράφιση προϊόντων.
2.    Εικόνες πελατών.
3.    Φωτογραφίες ομάδας ή γραφείου.
4.    Γραφικά στο στυλ της επωνυμίας σας.
5.    Κείμενα.
6.    Βίντεο προώθησης επωνυμίας.
7.    Βίντεο μελέτη πελατών.
8.    Εκτός από διαφημίσεις με μία εικόνα ή βίντεο, μπορείτε επίσης να πειραματιστείτε με διαφημίσεις καρουζέλ. Αυτή η μορφή σάς δίνει περισσότερες ευκαιρίες για να πείτε ιστορίες και να ενθαρρύνετε την αλληλεπίδραση.

Δοκιμάστε διαφορετικές επιλογές CTA.

Οι διαφημίσεις σας στο LinkedIn χρησιμοποιούν συνήθως το ίδιο CTA; Αναρωτιέστε αν κάποιο άλλο θα έκανε περισσότερα κλικ; Καθώς εξετάζετε τις διαφημίσεις των ανταγωνιστών σας, δώστε προσοχή στα CTA που χρησιμοποιούν για κάθε στάδιο της προώθησης.

Για παράδειγμα, αντί να χρησιμοποιείτε το Μάθετε περισσότερα, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο περισσότερων CTA προσανατολισμένων στη δράση, όπως Εγγραφή. Για καμπάνιες μετατροπών, CTA όπως Λήψη ή Αίτημα ενδιαφέροντος μπορεί να ταιριάζουν καλύτερα. Εξετάστε το ενδεχόμενο να επαναλάβετε το CTA σε όλη τη διαφήμισή σας.

Για να δείτε ποια κουμπιά CTA λειτουργούν καλύτερα για το κοινό σας, δημιουργήστε διαφημίσεις που είναι πανομοιότυπες εκτός από το CTA. Στη συνέχεια, εκτελέστε τα μεταξύ τους για μερικές ημέρες και συγκρίνετε τα αποτελέσματα.

Βελτιστοποιήστε τις σελίδες προορισμού σας.

Κατευθύνετε την πληρωμένη επισκεψιμότητα στην αρχική σας σελίδα; Θέλετε να μάθετε πώς να δημιουργείτε σελίδες προορισμού που έχουν καλύτερα αποτελέσματα; Εάν κάνετε κλικ στις διαφημίσεις των ανταγωνιστών σας, μπορείτε να λάβετε πολλές ιδέες για να τοποθετήσετε τις προσφορές σας πιο αποτελεσματικά.

Για να το οπτικοποιήσετε αυτό, είναι πιθανό να διαπιστώσετε ότι οι ανταγωνιστές σας δημιουργούν σελίδες προορισμού για συγκεκριμένες προσφορές με μηνύματα που ταιριάζουν με αυτό που είδατε στη διαφήμιση του LinkedIn. Επιπλέον, πολλοί μπορεί να χρησιμοποιήσουν τη δυνατότητα συμμετοχής για να συλλέξουν στοιχεία επικοινωνίας προτού μοιραστούν μαγνήτες, εκπτώσεις ή προσφορές.

Δημιουργήστε καλύτερα στοχευόμενα είδη κοινού.

Έχει περάσει καιρός από τότε που ενημερώσατε το κοινό-στόχο σας στο LinkedIn; Αναρωτιέστε πώς μπορείτε να ενσωματώσετε το επαναληπτικό μάρκετινγκ στη στόχευσή σας; Μπορείτε να εντοπίσετε νέες ευκαιρίες στόχευσης ελέγχοντας τους λόγους για τους οποίους βλέπετε διαφημίσεις στη ροή σας στο LinkedIn.

Κατά τη δημιουργία εκστρατειών ευαισθητοποίησης, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τα χαρακτηριστικά κοινού του LinkedIn για να συνδεθείτε με τα σωστά άτομα. Μπορείτε να στοχεύσετε χρήστες του LinkedIn με βάση οτιδήποτε, από την εταιρεία και την εργασιακή τους εμπειρία έως την εκπαίδευση και τα δημογραφικά τους στοιχεία μέχρι τα ενδιαφέροντα και τα χαρακτηριστικά τους.

Όταν θέλετε να προσεγγίσετε άτομα στο στάδιο της εξέτασης, μπορεί να στοχεύσετε εκ νέου άτομα που έχουν αλληλεπιδράσει με συγκεκριμένες διαφημίσεις. Για παράδειγμα, μπορείτε να επαναστοχεύσετε άτομα που αλληλεπιδρούν με τη διαφήμιση μεμονωμένης εικόνας ή άτομα που είδαν ένα συγκεκριμένο ποσοστό της διαφήμισης βίντεο. Εάν χρησιμοποιείτε διαφημίσεις επισκεψιμότητας ιστότοπου, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε κοινό με άτομα που επισκέφτηκαν συγκεκριμένες σελίδες.

Για να προσεγγίσετε άτομα που είναι έτοιμα να πραγματοποιήσουν μετατροπή, θα μπορούσατε να στοχεύσετε εκ νέου άτομα που έχουν συμπληρώσει τη φόρμα δυνητικού πελάτη στο LinkedIn ή έχουν παρακολουθήσει την εκδήλωσή σας. Εάν έχετε ήδη συλλέξει τα στοιχεία επικοινωνίας των υποψήφιων πελατών, τότε μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Μεταφόρτωση λίστας του LinkedIn για να στοχεύσετε εκ νέου τους θερμούς πελάτες.

 

Συμπέρασμα.

Εάν προβάλλετε διαφημίσεις LinkedIn για λίγο, είναι εύκολο να υποθέσουμε ότι ήδη εκμεταλλεύεστε όλα τα διαθέσιμα εργαλεία και λειτουργίες. Εάν οι διαφημίσεις σας παράγουν καλά αποτελέσματα, μπορεί να πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα.

Ωστόσο, η ανταγωνιστική έρευνα μπορεί να είναι απίστευτα χρήσιμη για τη βελτίωση των διαφημιστικών δημιουργικών, των σελίδων προορισμού και των προσφορών στο LinkedIn. Με τις παραπάνω τακτικές, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τη διαδικασία έρευνας και να βρείτε έμπνευση για να δημιουργήσετε διαφημίσεις που ανταποκρίνονται στους στόχους σας πιο αποτελεσματικά.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: https://www.socialmediaexaminer.com/linkedin-ads-how-to-research-competitors-campaigns/

Similar Posts