Η σημασία των Instagram Stories.

Χρησιμοποιήστε τις ιστορίες της εταιρείας για να δώστε στους χρήστες συμβουλές προστιθέμενης αξίας. Το περιεχόμενο της κάθε σελίδας προκύπτει κάνοντας μια ερώτηση στον εαυτό σας ενώ φαντάζεστε τον ιδανικό πελάτη, "τι περιεχόμενο θα ήθελα να δω από αυτή την σελίδα;".

Η σημασία των Instagram Stories.

"Τι θα ενθουσιάσει, τον πελάτη σας, κάθε φορά που βλέπει από εσάς μια νέα ιστορία;" Πάνω από το 50% των χρηστών του Instagram βλέπουν σε καθημερινή βάση τις ιστορίες των ακόλουθων και 58% ενδιαφέρονται για μια εταιρεία, βλέποντας περιεχόμενο μέσα από το Instagram story. 

 

 

Ακόμα, το 50% επισκέπτονται το site της εταιρείας ενώ έχουν δει διαφήμιση από το Instagram story. Μήπως η δημιουργία περιεχομένου των stories είναι απαραίτητη να συμπεριληφθεί στην στρατηγική επικοινωνίας της εταιρείας σας; Όλο και περισσότερες εταιρείες τα χρησιμοποιούν....Συγκεκριμένα, 71% των εταιρειών προβάλλεται ήδη από το Instagram Story. 

Μη περιμένετε άλλο, δώστε και εσείς στην επιχείρηση σας, την ευκαιρία που της αξίζει, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να φτιάξουμε και το δικό σας social media plan.

EMAIL:

info@onoffsocialmedia.com

ΤΗΛ.:
+30 6972898274

 

Similar Posts