Το Reddit δημοσιεύει τον οδηγό μάρκετινγκ γιορτών 2022, για να βοηθήσει στον προγραμματισμό καμπάνιας.

Πρώτα απο όλα, να ενημερώσουμε πως το Reddit είναι αμερικανική ιστοσελίδα συγκέντρωσης ειδήσεων, περιεχομένου και συζήτησης. Τα εγγεγραμμένα μέλη υποβάλλουν περιεχόμενο στην ιστοσελίδα, όπως εικόνες, συνδέσμους, κείμενα, τα οποία συζητούνται με άλλους χρήστες. Επίσης οι χρήστες ψηφίζουν υπέρ ή κατά των δημοσιεύσεων.

 

Το Reddit δημοσιεύει τον οδηγό μάρκετινγκ γιορτών 2022, για να βοηθήσει στον προγραμματισμό καμπάνια

Καθώς η περίοδος των παραγγελιών, μέτα τις διακοπές για τα Χριστούγεννα, δεν απέχει και πάρα πολύ, στο πλαίσιο αυτό, το Reddit δημοσίευσε έναν νέο οδηγό για να βοηθήσει τους διαφημιστές να χρησιμοποιήσουν στις στρατηγικές τους. Παρέχει μερικές ενδιαφέρουσες σημειώσεις για το πώς οι Redditors χρησιμοποιούν την πλατφόρμα για την έρευνα προϊόντων.

Όπως εξηγεί το Reddit:

«Το 90% των χρηστών εμπιστεύεται το Reddit ως ένα μέρος για να μάθουν για νέα προϊόντα και επωνυμίες. Κατά τη διάρκεια των διακοπών, οι άνθρωποι έρχονται στην πλατφόρμα ομαδικά για συστάσεις σχετικά με το ποια δώρα να αγοράσουν, συνταγές να φτιάξουν και παραδόσεις να ξεκινήσουν».

Ο οδηγός 9 σελίδων καλύπτει όλα τα βασικά στοιχεία της απήχησης του Reddit, συμπεριλαμβανομένης της αφοσίωσης σε προϊόντα και επωνυμίες:

 

Η αναφορά εξετάζει επίσης τι αρέσει στους καταναλωτές σχετικά με το Reddit ως πλατφόρμα αναζήτησης: 

 

Οι κορυφαίες κατηγορίες προϊόντων στην εφαρμογή:

 

 

Υπάρχουν επίσης πληροφορίες για βασικές τάσεις και πολλά άλλα:

 

 

Ο οδηγός περιλαμβάνει επίσης βασικές συμβουλές για διαφημίσεις, οι οποίες παρέχουν επίσης μερικές ενδιαφέρουσες υποδείξεις για το πώς να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα ως εργαλείο έρευνας.

 

Το Reddit παρέχει επίσης μια πληθώρα πληροφοριών για βασικές τάσεις, συμπεριλαμβανομένων των ανοδικών προϊόντων, με τις ενότητες σχολίων να παρέχουν επίσης πρόσβαση σε πολύτιμες σημειώσεις σχετικά με το τι αναζητούν οι καταναλωτές σε ορισμένα είδη.

Το Reddit συνεχίζει να αναπτύσσει τα διαφημιστικά του εργαλεία και έχει γίνει πιο πολύτιμος πόρος για τη σύνδεση με αφοσιωμένες κοινότητες – αν και έχουν τεθεί ερωτήματα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζει τις πολιτικές διαφημίσεων.

Ωστόσο, σε 50 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες+ & σε περισσότερες από 100.000 εξειδικευμένες κοινότητες που απευθύνετε, είναι μια σημαντική ευκαιρία να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με το κατάλληλο κοινό για τις προσφορές σας.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: https://www.socialmediatoday.com/news/reddit-publishes-2022-holiday-marketing-guide-to-assist-in-campaign-plannin/627652/
 

 

 

 

Similar Posts