Δημιουργήστε αναρτήσεις Instagram με υπενθύμιση για την εκδήλωσή σας!

Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο σε επαγγελματικούς λογαριασμούς στο Instagram.

Ως δημιουργός ή επωνυμία, μπορείτε πλέον να δημιουργείτε αναρτήσεις στο Instagram με υπενθυμίσεις για τις επερχόμενες εκδηλώσεις σας, όπως παραστάσεις, πρεμιέρες τηλεοπτικών εκπομπών ή αθλητικές εκδηλώσεις. 

 

Δημιουργήστε αναρτήσεις Instagram με υπενθύμιση για την εκδήλωσή σας!

Τα άτομα που βλέπουν την ανάρτηση μπορούν να πατήσουν στο εικονίδιο του κουδουνιού, στην κάτω αριστερή γωνία της ανάρτησης, για να επιλέξουν να λαμβάνουν υπενθυμίσεις για την εκδήλωσή σας. Μπορείτε ακόμα, να προσθέσετε μια υπενθύμιση σε μια ανάρτηση επώνυμου περιεχομένου και μια ανάρτηση με ετικέτες προϊόντων. Μπορείτε τέλος, να μοιραστείτε μια ανάρτηση με υπενθύμιση στις Ιστορίες. 

Λάβετε ακόμα υπόψη, ότι δεν μπορείτε να μετατρέψετε μια ανάρτηση με υπενθύμιση σε διαφήμιση.

Σημειώστε ότι πρέπει να δημιουργήσετε την ανάρτηση τουλάχιστον 1 ώρα και το πολύ 3 μήνες πριν από την εκδήλωση. Προσοχή στην ώρα του συμβάντος, θα οριστεί στη ζώνη ώρας της συσκευής που χρησιμοποιείτε για τη δημιουργία της ανάρτησης, αλλά οι χρήστες θα βλέπουν το συμβάν στην τοπική τους ώρα. Για παράδειγμα, εάν βρίσκεστε στη Νέα Υόρκη και επιλέξετε τις 8 μ.μ. ως ώρα εκδήλωσης, η ώρα εκδήλωσης θα οριστεί ως 8 μ.μ. Αλλά κάποιος που βρίσκεται στο Λος Άντζελες θα δει την ώρα της εκδήλωσης ως 5 μ.μ.

Για να δημιουργήσετε αναρτήσεις στο Instagram με υπενθυμίσεις για την εκδήλωσή σας, ακολουθήστε τα βήματα: 

  1. Δημιουργήστε μια νέα ανάρτηση στο Instagram Feed.
  2. Στην ενότητα Νέα ανάρτηση, πατήστε Προσθήκη υπενθύμισης.
  3. Εισαγάγετε τον τίτλο της εκδήλωσης και επιλέξτε την ώρα έναρξης. Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε μια προαιρετική ώρα λήξης.
  4. Ολοκληρώστε τη δημιουργία της ανάρτησής σας και πατήστε κοινή χρήση.

Τώρα, τα άτομα που βλέπουν την ανάρτησή σας στο Instagram, μπορούν να επιλέξουν να λάβουν υπενθύμιση για την εκδήλωσή σας. Θα λάβουν τρεις ειδοποιήσεις για την εκδήλωση: μια ειδοποίηση ροής δραστηριότητας 24 ώρες πριν από την εκδήλωση, μια ροή δραστηριότητας και ειδοποίηση 15 λεπτά πριν από την εκδήλωση και μια ειδοποίηση δραστηριότητας και ειδοποίηση τη στιγμή της εκδήλωσης.

Αφού προσθέσετε μια υπενθύμιση σε μια ανάρτηση, μπορείτε να δημιουργήσετε επιπλέον αναρτήσεις με υπενθυμίσεις για το ίδιο συμβάν. Διαλέξτε, προσθήκη υπενθύμισης και επιλέξτε ένα από τα υπάρχοντα συμβάντα σας από τη λίστα, αντί να προσθέσετε νέα στοιχεία συμβάντος.

Εάν θέλετε να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε μια υπενθύμιση, πατήστε on στην επάνω δεξιά γωνία της ανάρτησης και επιλέξτε επεξεργασία. Στη συνέχεια, πατήστε στη γραμμή με το όνομα και την ώρα του συμβάντος για να επεξεργαστείτε τις λεπτομέρειες του συμβάντος ή να διαγράψετε το συμβάν.
 

Similar Posts